KRVOLOČNI MONSTRUM NA SUĐENJU ZA UBISTVO DEČAKA REKAO DA NIJE KRIV: Sumnjiči se da je detetu i njegovoj majci naneo više UBODA nožem u zločinu iz MRŽNJE!

Autor:

Svet

30.10.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se tereti za teško ubistvo, pokušaj ubistva, napad i zločin iz mržnje.

KRVOLOČNI MONSTRUM NA SUĐENJU ZA UBISTVO DEČAKA REKAO DA NIJE KRIV: Sumnjiči se da je detetu i njegovoj majci naneo više UBODA nožem u zločinu iz MRŽNJE!

Foto: Facebook/QASIM RASHID, WILL COUNTY SHERIFF OFFICE/PRINTSCREEN

Džozef M. Čuba (71), koji je optužen da je ubio šestogodišnjeg dečaka, a njegovu majku teško ranio, izjasnio se danas pred sudom da nije kriv.

Dečak Vadea Al Fajuma, ubijen je sredinom oktobra u Čikagu, nekoliko dana nakon svog šestog rođendana.

Čuba se tereti da je dečaku i njegovoj majci naneo više uboda nožem u zločinu iz mržnje. Kako se navodi u optužnici Čuba je obe žrtve izdvojio zbog njihove islamske vere i kao odgovor na rat između Izraela i Hamasa, prenosi Telegraf.

Čuba je danas došao na sud u pratnji advokata, koji su tražili da bude pušten na slobodu, ističući da njihov klijent ranije nije krivično gonjen.

Međutim, sudija je doneo odluku da Čuba ostane u pritvoru do novog saslušanja.

On se tereti za teško ubistvo, pokušaj ubistva, napad i zločin iz mržnje. Tužilac je naveo da je dečak dobio 26 uboda nožem, dok je njegova majka Hanan, inače rodom iz Palestine, zadobila najmanje 12 uboda.

Novo ročište zakazano je za 8. januar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading