BIZARNO! Radnici mrtvačnice ispustili telo, porodica ostala u ŠOKU kada je otvorila kovčeg: Doživeli smo TRAUMU!

Autor:

Svet

30.09.2023

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Teksasa podnela je tužbu protiv mrtvačnice u Hjustonu tvrdeći da su doživeli "ozbiljnu emocionalnu traumu" nakon što su zaposleni nenamerno izgubili kontrolu nad telom njihovog oca, uzrokujući "povrede i oštećenja" na njegovoj glavi.

BIZARNO! Radnici mrtvačnice ispustili telo, porodica ostala u ŠOKU kada je otvorila kovčeg: Doživeli smo TRAUMU!

Foto: Shutterstock

Incident se, prema tvrdnjama, dogodio 14. juna 2021. godine, dok su dva radnika iz Tvinvud mrtvačnice prenosila ostatak pokojnog Huana Mehije iz stana njegove ćerke na drugom spratu.

Porodica je podnela tužbu u junu, dve godine nakon smrti Huana Mehije, i zahteva odštetu od više od milion dolara. Ovu priču prvi je objavio "The Daily Beast", ističući da je Huan Mehija preminuo od kancera.

Prema tužbi, članovi porodice su primetili da su zaposleni iz Tvinvuda izgledali mladi i da su pokazivali "očiglednu nesigurnost u donošenju odluka" tokom pokušaja prenosa tela Mehije niz stepenice koristeći metalne nosilje.

Jedan od članova porodice ponudio je svoju pomoć u prenosu tela, ali su zaposleni odbili tu ponudu. Isti član porodice je sugerisao zaposlenima da traže pomoć kolega, ali su im oni rekli da to nije potrebno.

Mehijin sin, Vilijam Mehija, zatvorio je vrata stana dok su zaposleni pokušavali da prenesu telo. Tada je čuo "udarac".

- Vilijam Mehija je čuo više uzastopnih udaraca - navodi se u tužbi.

Vilijam Mehija je izjavio da je sačekao trenutak i otvorio vrata kako bi pronašao nosilje prevrnute, sa očevom glavom i gornjim delom tela izloženim na podu, prema tužbi. Brzo je sišao i pokušao da zaštiti telo svog oca, pokušavajući da ga prekrije kako bi sprečio komšije da vide. Ovaj događaj detaljno je opisan u tužbi.

Tužba takođe navodi da je Vilijam Mehija pokušao da podigne nosilje i tražio pomoć od zaposlenih. Konačno su uspeli da isprave nosilje, vrate telo na njih i prenesu ga na pokretni nosač kako bi ga odvezli.

Tokom tog incidenta, Vilijam Mehija je zadobio povredu ruke koja mu je izazvala bolove u ruci i leđima, kako se tvrdi u tužbi.

Kada je novinar kontaktirao Tvinvud mrtvačnicu, zaposleni su odbili da daju izjavu za "NBC News".

Vilijam Mehija je incident prijavio lokalnom pogrebnom zavodu sa kojim je porodica sarađivala. Pogrebni zavod je rekao da će istražiti situaciju, kako se navodi u tužbi. Kasnije su obavestili Vilijama Mehiju da su njihovi zaposleni izjavili da se incident nije odigrao onako kako je on opisao i da su telo bezbedno spustili kako bi pravilno prilagodili nosilje, kako stoji u tužbi.

Porodica je tek četiri dana kasnije, na pogrebnoj ceremoniji, primetila da je telo bilo oštećeno tokom incidenta.

- Kada su pregledali telo Huana Mehije, tužilac Vilijam Mehija, njegova majka Margaret Mehija i sestre, tužioci Mišel Mehija i Melodi Mehija-Barios, uočili su povrede i modrice na glavi Huana Mehije koje su bile rezultat nekontrolisanog pada zaposlenih - piše u tužbi.

Gledanje tela njihovog oca u takvom stanju "izazvalo je ogromnu emocionalnu traumu" za porodicu i čak je ometalo njihov proces tugovanja, dodaje se u tužbi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading