TRAGEDIJA U ZOOLOŠKOM VRTU: Lav ubio čuvara tokom hranjenja, zatvoren je dok se ne utvrdi da je BEZBEDNO

Autor:

Svet

29.09.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u japanskom zoološkom vrtu potresla je lokalnu zajednicu i šokirala svet.

TRAGEDIJA U ZOOLOŠKOM VRTU: Lav ubio čuvara tokom hranjenja, zatvoren je dok se ne utvrdi da je BEZBEDNO

Foto: Instagram/Dinokeng Game Reserve

Čuvar Keniči Kato, sa 27 godina iskustva u tom zoološkom vrtu, izgubio je život u stravičnom incidentu dok je pokušavao da nahrani lava.

Incident se dogodio u četvrtak popodne kada je Kato pokušao da privuče lava hranom. Nažalost, nije zaključao vrata koja su razdvajala prostoriju u kojoj se nalazio od lavljeg kaveza. Lav je napao nesrećnog čuvara i nanio mu ozbiljne povrede na vratu. Kato je pronađen bez svesti unutar kaveza, a preminuo je od povreda.

Portparol lokalne policije potvrdio je ovu tužnu vest, a uprava zoološkog vrta brzo je reagovala. "Jako nam je žao zbog svega. Izvinjavamo se Katuu i njegovoj porodici. Potrudićemo se da unapredimo mere kako se ovako nešto nikada ne bi ponovilo", saopštila je uprava zoo vrta.

Keniči Kato bio je odgovoran za hranjenje lavova, tigrova i medveda u ovom zoološkom vrtu i bio je cenjeni član tima. Ovaj užasan incident naterao je upravu da privremeno zatvori zoo vrt dok se ne utvrdi da je bezbedan za posetioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading