OTAC HEROJ SE UDAVIO SPASAVAJUĆI SINA (3): Njegova hrabrost ostavlja bez daha!

Autor:

Svet

28.09.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan incident koji se dogodio na obali Zapadne Mersije u Eseksu, Velika Britanija, ostavlja nas bez daha i podseća nas na hrabrost i nesebičnu ljubav prema porodici.

OTAC HEROJ SE UDAVIO SPASAVAJUĆI SINA (3): Njegova hrabrost ostavlja bez daha!

Foto: Gofundme

 Dejvid Kol (30) i njegova partnerka Kejti Makdonald (27) posetili su obalu sa svojim sinom tokom porodičnog izleta. Međutim, ovaj izlet se pretvorio u dramu koja će zauvek ostati urezana u pamćenju njihove porodice.

Nažalost, Dejvid Kol se našao u situaciji u kojoj je morao da se suoči s opasnostima koje donosi more. Trogodišnji sin je bio ugrožen, a njegov otac nije oklevao. Herojski je spasao svog sina tako što je držao njegovu glavu iznad vode, izloživši svoj život velikom riziku. Bez obzira na svoju hrabrost, Dejvid nije uspeo da se spasi.

Republika

Foto: Gofundme

Dejvid Kol sa porodicom

 

Službe hitne pomoći su odmah reagovale i pokušale da ga reanimiraju, ali, nažalost, nisu uspele da mu vrate život. Obdukcija je kasnije utvrdila da je uzrok smrti bio utapanje.

Makdonaldova, koja je prisustvovala ovoj tragediji sa svojim jednogodišnjim sinom, svedočila je o Dejvidovoj hrabrosti i nesebičnoj ljubavi prema njihovoj porodici. Kol je dao svoj život kako bi spasio svog sina, čineći neopisivu žrtvu za svoju porodicu.

Ova tužna priča nas podseća na snagu ljudske ljubavi i hrabrosti, te kako porodične veze mogu biti neizmerno snažne. Neka Dejvidova hrabrost i žrtva služe kao podsetnik na važnost ljubavi i odanosti u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading