SVEŠTENICI POZVALI MUŠKU PROSTITUTKU U CRKVENI STAN PA ORGIJALI: Pili lekove ZA POTENCIJU, jedan završio u bolnici - GEJ ORGIJE RUŠE UGLED CRKVE!

Autor:

Svet

26.09.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formirana je i komisija koja će istražiti slučaj.

SVEŠTENICI POZVALI MUŠKU PROSTITUTKU U CRKVENI STAN PA ORGIJALI: Pili lekove ZA POTENCIJU, jedan završio u bolnici - GEJ ORGIJE RUŠE UGLED CRKVE!

Foto: Shutterstock

Katolički sveštenik u Poljskoj se našao pod istragom nakon što su se pojavile optužbe da je organizovao gej orgije u jednom od stanova koji pripadaju crkvi. Prema lokalnim medijima, učesnici ovih događaja koristili su pilule za potenciju, što je dovelo do zdravstvenih problema jednog od prisutnih, a hitna pomoć i policija su morali da intervenišu.

Navodno, sveštenik je unajmio mušku prostitutku za ovu okupljanje, a incident je eskalirao kada je jednom od prisutnih pozlilo. Sveštenik je prvobitno odbio da dozvoli ulazak lekarima u stan, i tek nakon dolaska policije, hitna pomoć je mogla da interveniše. Muškarac koji je izgubio svest tokom događaja je kasnije hospitalizovan i otpušten na kućno lečenje nakon stabilizacije njegovog stanja.

Crkveni poglavari su obavešteni o ovom incidentu, i naređena je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Formirana je i komisija koja će istražiti slučaj.

Biskup koji nadgleda taj region je osudio ovaj skandal i izvinio se svima koji su bili pogođeni i uznemireni ovim događajem. On je istakao da nema opravdanja za "moralno zlo" i najavio da će svi učesnici biti kažnjeni u skladu sa kanonskim pravom.

Lokalne vlasti su takođe pokrenule istragu protiv sveštenika zbog navodnog nepružanja pomoći osobi čiji je život bio ugrožen. Sveštenik je negirao optužbe da je organizovao gej orgije kada je obavestio crkvene nadređene o incidentu. Monah završio u bolnici. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

26.09.2023 20:57

Тек сад сазнали шта раде многи католички "свештеници"?...