NE DIRAJTE MI MAMU SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio: "Američki zločinci, NEĆETE SE IZVUĆI (VIDEO)

Autor:

Svet

01.09.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka čečenskog vođe Ramzana Kadirova našla se na američkom spisku sankcija.

NE DIRAJTE MI MAMU SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio: "Američki zločinci, NEĆETE SE IZVUĆI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

Povodom toga, besni Kadirov je u video poruci na Telegramu žestoko kritikovao tu odluku i uputio pretnje Americi:

"Već sam prestao da se čudim nelogičnim odlukama SAD i Zapada o sankcijama. I odjednom opet - sada je moja draga MAMA na listi. Činjenica je da se ona bavi dobrotvornim aktivnostima poznata je celom svetu. Stoga se američka odluka može smatrati samo namernim i ciničnim nepoštovanjem svih etičkih normi", rekao je Kadirov.

 

"Ovo nam samo odvezuje ruke. Ako su države same sebi ozakonile takve kriminalne metode, onda se ni mi nećemo ograničavati ničim. Prva i druga čečenska kampanja, Gruzija, Ukrajina – sve su to projekti SAD na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima širom sveta pokrenutim izmišljenim povodom. A ako su američki zločinci negde izvukli, onda to neće biti slučaj sa Rusijom.

Neka se zabavljaju svojim sankcijama za nas. Pa, nastavićemo da lomimo kičmu ukronacističkim bandama. Možemo čak i do Elbe, kao što je to učinio Visaitov u svoje vreme u ratu protiv nacista.

Stejt department se oseća previše opušteno, gurajući ukrajinski narod na smrt i krijući se iza ružičaste demokratije. Neophodno je slomiti ovu američki grozotu", rekao je Kadirov.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading