GRCI ŠOKIRANI PONAŠANJEM UHAPŠENIH HRVATA: Izvor iz istrage otkrio, oni su KAO VOJNICI, nimalo nisu pod stresom, tvrde da su PRVI NAPADNUTI

Autor:

Svet

09.08.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija je, nakon nezapamćene i nezamislive indolentnosti, izvršila hapšenje i sada intenzivira istragu.

GRCI ŠOKIRANI PONAŠANJEM UHAPŠENIH HRVATA: Izvor iz istrage otkrio, oni su KAO VOJNICI, nimalo nisu pod stresom, tvrde da su PRVI NAPADNUTI

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje

Od 94 uhapšena zbog stravičnih nereda u Novoj Filadelfiji, naselju grčke prestonice, njih 89 su hrvatski huligani iz zagrebačkog Dinama, prenosi grčki portal Nevsbomb.

Bad Blu Bojsi su prešli pola Balkana i našli se u Atini da napadnu stadion AEK-a koji se tragično završio smrću 29-godišnjeg Mihalisa Kacurija.

Grčka policija je, posle nezapamćene i nezamislive indolentnosti, izvršila hapšenje i sada intenzivira istrage.

„Uhapšeni daju DNK uzorke da bi se identifikovao izvršilac ubistva, ali su ispitivanja pokazala da su Hrvati kao vojnici. Njihove reči su malobrojne, odmerene i dobro promišljene, deluju prilično oštro i nimalo nisu pod stresom“, piše grčki portal pozivajući se na izvor iz istrage.

Prema prvim informacijama, Hrvati su policiji rekli da nisu imali nameru da prave incidente i da su u Grčku došli samo da bodre svoj tim. Kada im je kazano da neće moći da uđu na stadion jer postoji zabrana putovanja od strane UEFA, rekli su da to znaju i da samo žele da gledaju utakmicu iz kafića u blizini stadiona kako bi podržali svoje. tim.

Kako piše Nevsbomb.gr, Hrvati imaju neverovatnu teoriju.

"Hrvati su navodno tvrdili da su grčke porodice koje su ih prve napale i tako pokrenule događaje u Novoj Filadelfiji! Međutim, na pitanje zašto su opremljeni maskama za lice, palicama, noževima i svim vrstama oružja, nisu dali ništa." odgovor.  Takođe, Hrvati ćute da li su u celoj ovoj operaciji imali grčke saradnike“.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading