UŽAS! Posvađala se sa taksistom zbog računa od 450 dinara, pa iskočila iz vozila u pokretu! Lekari joj se danima borili za život, ali nije izdržala!

Autor:

Svet

08.08.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista i putnica počeli da se svađaju oko cene karte. Marija je navodno odbila da plati iznos koji je smatrala previsokim, a vozač je zapretio da će je vratiti na mesto gde ga je zaustavila. Tada je navodno otvorila vrata taksija i iskočila iz vozila koje se kretalo velikom brzinom.

UŽAS! Posvađala se sa taksistom zbog računa od 450 dinara, pa iskočila iz vozila u pokretu! Lekari joj se danima borili za život, ali nije izdržala!

Foto: printskrin/facebook

Devojka iz Kolumbije preminula je od teških povreda glave nakon što je iskočila iz taksija u pokretu zbog svađe oko cene prevoza.

Marija del Karmen Kardenas (34) iz Kolumbije mislila je da joj taksista skuplje naplaćuje vožnju što ju je navelo da iskoči iz vozila. Incident se dogodio Barankilji na severu Kolumbije 26. jula, a povređena devojka je preminula u bolnici u nedelju.

Lokalni mediji navode da su taksista i putnica počeli da se svađaju oko cene taksi usluge. Marija je navodno odbila da plati iznos koji je smatrala previsokim, a vozač je zapretio da će je vratiti na mesto gde ga je zaustavila. Tada je navodno otvorila vrata taksija i iskočila iz vozila koje se kretalo velikom brzinom.

Udarila je glavom o kolovoz i zadobila teške povrede. Taksista ju je hitno prebacio u obližnju bolnicu gde je umrla posle 11 dana na intenzivnoj nezi.

Cena oko koje su se svađali Marija i taksista bila je samo 17.000 kolumbijskih pezosa iliti otprilike 450 dinara.

Kolumbijski list El Heraldo citirao je portparola saobraćajne policije koji je rekao da je Marija iskočila kroz zadnja vrata.

- Taksista je tražio 17.000 za vožnju, a putnica je rekla da toliko neće da plati. Rekao je da će je vratiti tamo gde ga je zaustavila, a putnica je otvorila zadnja vrata i iskočila iz vozila - navode iz policije.

Kolumbijska policija vodi istragu kako bi utvrdila ko je odgovoran za smrt mlade žene.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading