BOMBARDOVAO I UBIJAO SRPSKU DECU, A SAD VODI RAMINOG SINA ZA RUKU! Bil Klinton ponosno prošetao TIRANOM - njegova sramna izjava POLJULJALA BALKAN!

Autor:

Svet

05.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči dolaska u Tiranu, Rama je Klintona najavio kao "veliki poklon".

BOMBARDOVAO I UBIJAO SRPSKU DECU, A SAD VODI RAMINOG SINA ZA RUKU! Bil Klinton ponosno prošetao TIRANOM - njegova sramna izjava POLJULJALA BALKAN!

Foto: Tanjug/AP

Bil Klinton, bivši predsednik SAD, čovek koji će ostati upamćen po naredbi da se Srbija i SRJ bombarduju 1999. godine, ali i skandalu s mladom stažistkinjom Bele kuće Monikom Luinski, proveo je 4. jul - Dan nezavisnosti, inače najveći američki nacionalni praznik, u Albaniji kao gost premijera Edija Rame.

On je, inače, rado viđen ne samo u toj zemlji nego i na tzv. Kosovu gde ga smatraju velikim prijateljem albanskog naroda koji je uz pokojnu državnu sekretarku iz tog vremena Medlin Olbrajt lažnoj državi izboksovao nezavisnost.

Klinton (77) se juče zahvalio "Rami i narodu Albanije na gostoprimstvu", te je dodao da mu je bila čast da s njima radi toliko godina na jačanju prijateljskih veza između dve zemlje.

 

 

- Od srca zahvaljujem premijeru Ediju Rami i narodu Albanije za veče koje nikada neću zaboraviti. Bila mi je čast da radim sa vama toliko godina na jačanju prijateljskih veza između naših zemalja i izgradnji boljeg sveta za sve - rekao je Klinton.

Rama mu je uručio priznanje "Zvezda zahvalnosti za javna dostignuća". Uoči dolaska u Tiranu, Rama je Klintona najavio kao "veliki poklon".

Izabrane fotografije posete objavio je na svom Tviter nalogu, a među njima je i ona na kojoj se vidi kako se šeta sa Ramom, njegovom suprugom i njegovim mlađim sinom kojem je prebacio ruku preko ramena.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading