MISTERIOZNE PORUKE NAĐENE U ANASTASIJINOM TELEFONU: Novi detalji iz istrage ubistva na ostrvu Kos - policija ponovo pozvala dečka mlade Poljakinje!

Autor:

Svet

19.06.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki istražitelji aktivno istražuju ubistvo lepe Poljakinje na ostrvu Kos, a ispitali su ponovo i njenog dečka koji je prijavio nestanak Anastasije Rubinske.

MISTERIOZNE PORUKE NAĐENE U ANASTASIJINOM TELEFONU: Novi detalji iz istrage ubistva na ostrvu Kos - policija ponovo pozvala dečka mlade Poljakinje!

Foto: Printscreen

Anastasija Rubinska ubijena na ostrvu Kos

Grčka policija nastavlja da istražuje ubistvo mlade Poljakinje na ostrvu Kos, a u centru pažnje su misteriozne poruke nađene u njenom telefonu.

Telo Anastasije Rubinske pronađeno je tokom vikenda u predelu Alikesa na grčkom ostrvu Kos. Policijski istražitelji koji ispituju slučaj pozvali su njenog dečka Majkla da ponovo da izjavu. On je prvi prijavio njen nestanak vlastima nakon što se prošlog ponedeljka nije vratila u sobu, niti se sutradan pojavila na poslu.

Kako prenosi Protothema, policija ga je opet pozvala na kako bi dobili pojašnjenja o misterioznom porukama na Anastasijinom mobilnom telefonu. Telefon je pronađen u napuštenoj kući i nalazi se na ispitivanju.

Telefon nesrećne devojke je u subotu u podne pronašao radnik jedne kompanije za obezbeđenje u napuštenoj kući u Marmariju. Kako je ustanovljeno, iz telefona je izvađena SIM kartica, dok se napuštena kuća nalazi na dalekoj udaljenosti, kako od poslednjeg traga koji su antene dale u Tigakiju, tako i od puta na kojem je osumnjičeni 32-godišnji Bangladešanin rekao da je ostavio devojku.

Telefon je pronađen samo 500 metara od kuće osumnjičenog stranca i 1,5 kilometar od mesta gde je pronađeno telo 27-godišnje žene, a nadležni su verovali da ga je tu neko bacio.

Foto: printscreen/Smile of the Child

Anastasija Rubinska

Dok se čekaju nalazi obdukcije, koja je zakazana za danas, istražitelji sve više veruju da je najmanje dvoje ljudi odnelo Anastasiju do područja gde je njeno telo pronađeno.

Grčki medij podseća da su oni koji su prethodnih šest dana učestvovali u potrazi za 27-godišnjakinjom "pročešljali" prostor gde je konačno pronađeno njeno telo, a da je, međutim, nisu locirali, što je element koji pojačava scenario da je počinilac ili su izvršioci ubistva tu sakrili telo dok je u toku bila istraga za pronalaženje Anastasije.

U centru istrage je muškarac (32) iz Bangladeša, koji je poslednji video Anastasiju živu u ponedeljak uveče.

Policajci koji ga ispituju u vezi sa ovim slučajem, utvrdili su, naime, da je 32-godišnjak počeo da daje kontradiktorne izjave, jer je u početku tvrdio da je imao seks sa Anastasijom, protiv njene volje, a onda je poslednjih sati rekao da se tako nešto nikada nije dogodilo, rekavši da su se sreli samo da bi dobili hašiš.

Uprkos tome što Anastasijin 28-godišnji dečko ima jak alibi, policija koja istražuje ubistvo želi da preispita odnose i kontakte koje su navodno imali nesrećna Poljakinja, njen dečko zemljak i i 32-godišnji Bangladešanin.

Pored glavnog osumnjičenog iz Bangladeša, policajci koji vode slučaj pomno prate i njegovog cimera Pakistanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading