Majka troje dece nakon smrti muža napisala dečiju knjigu, ali ono što je nakon toga nastupilo RAVNO JE HORORU!

Autor:

Svet

11.05.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je prošle godine izgubila muža, jedna udovica napisala je dečiju knjigu žalosti, želeći na taj način svojoj deci da pruži utehu nakon velikog gubitka. Kakva divna majka! Tako je barem javnost mislila, sve do nedavno kada je upravo majka i autor knjige, optužna za ubistvo muža.

Majka troje dece nakon smrti muža napisala dečiju knjigu, ali ono što je nakon toga nastupilo RAVNO JE HORORU!

Foto: Printskrin/Youtube/INSIDE EDITION

Naime, udovica i majka troje dece, Kouri Darden Ričins (33) iz Jute u Americi, uhapšena je u ponedeljak zbog navodnog trovanja svog muža Erika Ričinsa u njihovoj kući 4. marta 2022. godine.

 

 

Ona se tereti za teško ubistvo prvog stepena i za tri tačke za posedovanje kontrolisane supstance u drugom stepenu sa namerom da je distribuira, rekli su zvaničnici.

U noći kada je Erik umro, policija je stigla u njihov dom oko 3:20 ujutru i pronašla njegovo telo u krevetu.

Ona je jedne večeri u martu pozvala policiju da kaže da je njen suprug "hladan kao led". A nadležne je obavestila da je suprugu napravila koktel sa votkom "moskovska mazga", pre nego što ga je našla bez ikakvih znakova života nekoliko sati kasnije. Istražiteljima je rekla da je tada zaspala sa jednim od njihove dece koje je imalo noćnu moru.

- Pokušane su mere za spasavanje života, ali je Erik proglašen mrtvim... Kouri je rekla da se probudila oko 3 sata ujutro i vratila se u svoju i Erikovu spavaću sobu. Osetila je Erika, a on je bio hladan na dodir. Tada je okrivljena pozvao hitnu - navodi se u dokumentima.

Obrisala poruke sa poznanikom

 

 

Međutim, iako je rekla policiji da je ostavila svoj mobilni telefon u spavaćoj sobi, telefonski zapisi pokazuju da je uređaj više puta korišćen u spavaćoj sobi deteta.

- Pored toga, kretanje telefona optuženog pokazuje da su poruke poslate i primane za to vreme. Te poruke su obrisane - navodi se u sudskim dokumentima, prenose tamošnji mediji.

Prema sudskim dokumentima, policija je dobila nalog za pretres Kourinog telefona i kompjutera, prilikom čega je pronašla višestruku komunikaciju između nje i "neimenovanog poznanika".

Naime, u periodu između decembra 2021. i februara 2022. godine, Kouri Ričins je slala poruke osobi koja je prethodno hapšena zbog droge, tražeći od njega recept za lek "za investitora koga bole leđa".

Tri dana nakon što je autorka knjige dobila drogu, sa mužem je bila na večeri na Dan zaljubljenih u kojoj se Erik "veoma razboleo". Tom prilikom Erik nije mogao da diše nakon čega se ubrzo onesvestio.

- Erik je verovao da je otrovan. Erik je prijatelju rekao da misli da njegova žena pokušava da ga otruje - navodi se.

Obdukcija

Dve nedelje kasnije, ona je dobila još fentanila. Na kraju je 4. marta Ričins pozvala policiju usred noći i rekla da je pronašla muža bez znakova života.

 

 

Obdukcija je pokazala da je Erik umro od predoziranja droge zvane "fentanil" - sa dozom koja je bila pet puta veća od smrtonosne.

Slavila njegovu smrt

Dan nakon njegove smrti, Kouri je zatvorila kuću od 2 miliona dolara koju je htela da preuzme - i priredila "veliku zabavu u svom domu gde je pila i slavila", stoji u sudskim zapisima.

Par je kako izgleda imao problema mnogo pre Erikove smrti. Jedna od njegove dve sestre rekla je istražiteljima da ju je zvao sa odmora u Grčkoj kada je bio sa svojom suprugom godinama ranije, tvrdeći da mu je napravila piće od kojeg se nasilno razboleo. Sestra je rekla da je Erik verovao da je Kouri tada želela da ga ubije.

Erik je takođe uklonio Kouri iz svog testamenta i zamenio je svojom sestrom. Tada nije obavestio Kouri o promeni jer je - prema rečima njegovih sestara - verovao da bi ga ona mogla "ubiti zbog novca", koji je želeo da ostavi svojoj deci.

Nakon godinu dana objavila knjigu za decu

Kouri je kasnije napisala dečiju knjigu u vidu slikovnicu "Jesi li sa mnom?" da pomogne svojoj deci da se izbore sa smrću voljene osobe. Knjiga se pojavila na lokalnoj TV stanici a objavljena je 5. marta, skoro godinu dana nakon Erikove smrti.

Na početku knjige, žena je napisala da je knjiga posvećena "neverovatnom mužu i divnom ocu".

Prema nekrologu, par je bio u braku devet godina i imao troje dece. Erik je planirao da podnese zahtev za razvod, ali je umro pre nego što je postupak započeo.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading