POŽAR U DIZNILENDU U LOS ANĐELESU! Zapalio se zmaj koji bljuje vatru! POSETIOCI U PANICI VRIŠTALI I BEŽALI GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je izbio u tematskom parku u Los Anđelesu, tokom noćne emisije "Fantazmic"!

POŽAR U DIZNILENDU U LOS ANĐELESU! Zapalio se zmaj koji bljuje vatru! POSETIOCI U PANICI VRIŠTALI I BEŽALI GLAVOM BEZ OBZIRA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@LearnThisBiz

Zmaj se zapalio usred predstave u Diznilendu, a povređenih nije bilo. Požar je izbio u tematskom parku u Los Anđelesu, tokom noćne emisije "Fantazmic"!

 

 

Zmaj, koji je bio iz filma Maleficent, se zapalio, a video snimci koje su snimili posmatrači su odmah podeljeni na društvenim mrežama. Na jednom od klipova, zmaj se može videti kako je progutao plamen i dim dok muzika nastavlja da svira u pozadini.

Incident se dogodio u tematskom parku u Los Anđelesu. Požar je izbio sinoć tokom šoua "Fantazmik" na ostrvu Tom Sojer u Diznilendu, u Anahajmu, javila britanski Metro.

Na snimcima koji kruže mrežama vidi se da je požar izbio na zmaju koji bljuje vatru, dok se u pozadini čuju posetioci kako vrište.

Ljudi su ubrzo evakuisani. Vatrogasna služba Anahajma saopštila je da u požaru nije bilo povređenih. Obim štete od požara za sada nije poznat.

Ostrvo Tom Sojer je deo Diznilenda od 1956. godine i posetioci u tom delu mogu da uđu u svet jednog od glavnih likova knjige Marka Tvena, preneo je KABC-TV.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading