KRALJICA JE ZLIKOVAC KOJI IZA SEBE OSTAVLJA TELA, JA SAM NJENA ŽRTVA! Teške reči iz memoara princa Harija izazvale rat: Oglasio se Kamilin sin!

Autor:

Svet

21.04.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura nakon objavljivanja autobiografije princa Harija.

KRALJICA JE ZLIKOVAC KOJI IZA SEBE OSTAVLJA TELA, JA SAM NJENA ŽRTVA! Teške reči iz memoara princa Harija izazvale rat: Oglasio se Kamilin sin!

Foto: Tanjug/AP

Princ Čarls i Kamila

Sin kraljice Kamile uzvratio je princu Hariju koji je sugerisao da je kraljica "opasna" i "zlikovac" koji je "igrao igru" da bi se dočepao krune.

Tom Parker Bouls osudio je kontroverznog Princa zbog komentara usmerenih ka njegovoj majci.

Iako su Harijevi memoari nestali sa polica, knjiga izaziva skandal od objavljivanja.

Parker Bouls je za jedan britanski podkast rekao: „Nije me briga šta neko kaže – ovo nije bila nikakva završna utakmica. Udala se za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo."

Foto: Shutterstock

Princ Hari

Hari je tvrdio u svojoj autobiografskoj knjizi, koji je objavljena u januaru, da je supruga njegovog oca pustila u medije priče o kraljevskoj porodici kako bi ojačala svoj imidž.

Dodao je da ga je 'žrtvovala' kako bi poboljšala svoju reputaciju i optužio druge izvore iz palate da su novinarima izveštavali o njegovoj supruzi Megan.

Krunisanje će biti prvi put da će princ Hari videti svoju maćehu od kraljičine sahrane, odnosno od kada je objavio svoju knjigu i seriju sa suprugom Megan na Netfliksu.

Uprkos odluci da prisustvuje sam dok Megan ostane sa decom u Kaliforniji, strahuje se da će ceremonija biti nezgodna zbog besa koji još uvek osećaju članovi kraljevske porodice nakon Harijevih memoara.

- Imam složena osećanja u vezi sa dobijanjem maćehe za koju  sam mislio da me je nedavno žrtvovala na svom ličnom oltaru za odnose s javnošću - napisao je Hari u memoarima.

Hari je takođe rekao da su on i njegov brat Vilijam 'molili' svog oca da ne oženi Kamilu jer su se plašili da će im ona postati 'zla maćeha'.

U drugom udaru, Hari je Kamilu opisao kao „opasnu“ i „zlikovac“ koji je ostavio „tela na ulici“ u želji da promeni percepciju javnosti o njoj.

U to vreme nije bilo reči o tome kako se nova kraljica osećala, ali jedan pomoćnik je sada rekao za Sandej tajms: „Nije to bilo lupanje nogama ili škrgut zubima – to je bio mnogo više odgovor na prevrtanje očima.“

- Naravno da joj smeta, naravno da boli. Ali ona ne dozvoljava da to dođe do nje. Njena filozofija je uvek: „Nemoj ništa od toga i smiriće se – najmanje rečeno, pre popravljeno." - rekla je Lejdi Lensdaun.

Otkako je Hari objavio svoje oštre memoare, popularnost vojvode od Saseksa je naglo opala.

On je sada jedan od najmanje popularnih članova kraljevske porodice, pored svoje slično kontroverzne supruge Meghan Marke i njegovog ujaka princa Endrua.

Sin kraljice Kamile: Moj očuh je dobar i ljubazan

Parker Bouls, kraljičin sin. istakao je da ne razmišlja o majci kao kraljici.

 - Ona je i dalje moja majka... Mislim da se promene dešavaju, ali nije me briga šta neko kaže. Ovo nije bila nikakva završna igra, udala se za osobu koju je voljela, i evo šta se dogodilo - rekao je.

O svojoj majci i očuhu kralju Čarlsu je dodao:

- Mislim da im ide neverovatno. Mislim da je kralj Čarls dobar, ljubazan, inteligentan čovek kome je veoma stalo do svojih uloga gde god da su, princ od Velsa, kralj.

On je bio daleko ispred svog vremena u pitanjima kao što su održivost, sigurnost hrane, poljoprivreda, zagađenje, sve ove stvari. Ali ljudi su ga nazivali nekako ludim i ekscentričnim pre 20 godina. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading