LUKAŠENKO JE ZA ZELENSKOG UPUTIO BAŠ OVE REČI: Grmi predsednik Belorusije, nimalo diplomatska izjava!

Autor:

Svet

07.03.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da Ukrajina želi da uvuče Belorusiju u rat po komandi Amerikanaca.

LUKAŠENKO JE ZA ZELENSKOG UPUTIO BAŠ OVE REČI: Grmi predsednik Belorusije, nimalo diplomatska izjava!

Foto: Tanjug/AP

Lukašenko se osvrnuo i na nedavnu pripremu sabotaže na avionu A-50 i ocenio da se takve operacije ne izvode bez znanja državnog rukovodstva, konkretno predsednika Volodimira Zelenskog.

- Zaključak je jedan. Nekako sam mislio da je Ukrajini potreban mir, da Zelenski navija za svoj narod. Predsednik Zelenski je jednostavno gnjida. Gnjida! Takve operacije se ne izvode bez saglasnosti lidera zemlje i glavnog komandanta - kazao je Lukašenko.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Po njegovim rečima, „Zelenski je gnjida jer trčkara oko Belorusije, šalje ljude i moli 'hajde da sklopimo pakt o nenapadanju, hajde da se dogovorimo, nemamo nikakav problem sa vama'".

- Na to sam mu odgovorio: "Mi ne nameravamo da napadamo". "Ne, hajde da potpišemo sporazum pod okriljem UN da nas nećete napasti". Čuli ste sve te moje izjave. Izazov je upućen - rekao je Lukašenko.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading