JA SAM PSIHOLOG, ZNAM DA MANIPULIŠEM LJUDIMA! Kadirov o pregovorima sa Zelenskim (VIDEO)

Autor:

Svet

16.02.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovorio je na pitanje šta bi rekao u razgovoru sa ukrajinskim liderom.

JA SAM PSIHOLOG, ZNAM DA MANIPULIŠEM LJUDIMA! Kadirov o pregovorima sa Zelenskim (VIDEO)

Foto: Printsvreen Twitter

Lider Čečenije Ramzan Kadirov za državnu televiziju Rusija 1 objasnio na koji način bi vodio pregovore s ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju ruske invazije. Tvrdi da bi Zelenskog "vrlo brzo uverio da potpiše sva potrebna dokumenta". 

Odgovorio je i na pitanje što bi rekao u razgovoru jedan na jedan sa liderom Ukrajine.

- Ne bih ništa rekao. Prisilio bih ga da učini šta god nam je potrebno. Ja sam psiholog, jako dobro poznajem ljude i mogu njima da manipulišem, pa bih brzo pronašao prave frekvencije i stavio ga (Zelenskog) na njegovo mesto - poručio je Kadirov.

 

 

Imao je zloglasnu reputaciju i pre rata

- Uverili ste me - rekla je njegova sagovornica Olga Skabajeva, koja je već ranije tokom rata širila antiukrajinsku i antizapadnu retoriku.

Odlomak iz televizijskog gostovanja čečenskog lidera je na Tviteru objavio ukrajinski savetnik ministarstva unutarašnjih poslova Anton Geraščenko.

Iako se Kadirov pokušava da se pozicionira kao bitna figura u ruskoj invaziji, malo je verovatno da će biti pozvan na potencijalne pregovore dve sukobljene strane, piše Njuzvik, a prenosi Index.hr.

Još pre početka ruske invazije, grupe za ljudska prava optuživale su Kadirova za ubistva, otmice i mučenja.

Kadirov se suzdržava od kritikovanja Putina

Međutim, zloglasnu reputaciju je dodatno potvrdio tokom rata u Ukrajini jer su se pojavili brojni izveštaji o brutalnosti njegove vojske, čiji pripadnici dolaze iz pretežno muslimanske Čečenije. 

Iako je Kadirov bio kritičan prema ruskim zapovednicima i upšteno neefikasnosti ruske vojne operacije, suzdržavao se od direktnog kritikovanja Putina jer mu je potrebna njegova podrška kako bi ostao na vlasti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading