RASKOMADALA LJUBAVNIKA I NJEGOV POLNI ORGAN STAVILA U LONAC, A GLAVU U PODRUM: Optužena rekla da su se "zaigrali" tokom intimnih odnosa, pa napala svog advokata u sudnici

Autor:

Svet

15.02.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom pretresa vozila policija pronašla delove tela i noge žrtve.

RASKOMADALA LJUBAVNIKA I NJEGOV POLNI ORGAN STAVILA U LONAC, A GLAVU U PODRUM: Optužena rekla da su se "zaigrali" tokom intimnih odnosa, pa napala svog advokata u sudnici

Foto: Tanjug/AP

Pobesnela Tejlor Šabiznis, koja je optužena da je raskomadala svog ljubavnika i stavila njegov penis u lonac, izjasnila se da nije kriva po optužbama protiv nje, a onda je u maničnom ispadu napala svog branioca u sudnici u Viskonsinu u utorak nakon što je sudija presudio da će odložiti suđenje za 6. mart.

Nakon presude sudije Tomasa Volša, Šabiznis (24) je napala advokata Kvin Džoli, da bi je potom službenici suda srušili na zemlju, piše The Sun.

Foto: Tanjug/AP

Napala svog advokata u sudnici

PUSTILI JE DA SE SMIRI

Obezbeđenje je tada smesilo na pod sudnice i pitalo da li je povređena.

Samo se opustite. Da li ste povređeni? Da li ste povređeni negde? Ručni zglobovi? Ima li trnaca u prstima ili stopalima? Vidite li dobro? - čuju se sudski službenici koji pitaju Šabiznis.

Foto: Tanjug/AP

Službenici smiruju Šabiznis

GLAVA BILA U KANTI U PODRUMU

Vlasti su 23. februara 2022. pozvane u kuću na zapadnoj strani Grin Beja nakon što su primili poziv od vlasnika kuće koji je rekao da su pronašli odsečenu glavu u kanti u podrumu. Šabiznis je locirana u njenoj kući nakon što je policija saznala da je ona možda poslednja osoba koja je viđena sa 25-godišnjim žrtvom, Šadom Tirionom. 24-godišnjakinja je navodno pronađena sa osušenom krvlju na odeći, saopštile su vlasti.

Pretresom vozila Šabiznis, u krivičnoj prijavi se navodi da je policija pronašla kutiju za lonce sa „dodatnim delovima ljudskog tela, uključujući noge“.

U rezidenciji su pronađeni i "telesna tečnost" i noževi. Nađeni su i dodatni delovi tela uključujući gornji deo torza u torbi za skladištenje, otkrili su sudski dokumenti, piše The Sun.

Kada je policija intervjuisala Sabiznis i pitala je šta se dogodilo, ona je navodno odgovorila:

- To je dobro pitanje.

Ona i Tirion su navodno bili zajedno 22. februara 2022. godine, pušili met i imali seks.

SEKSUALNA IGRA PRETHODILA UBISTVU

Šabiznis je rekla da su u svoje seksualne aktivnosti uključili lance. 

Navodno je zadavila žrtvu, rekavši istražiteljima da nije htela da ga ubije, da je uživala u gušenju, tvrde sudski dokumenti.

- Šabiznis je odgovorila da će se policija zabaviti pokušavajući da pronađe sve organe dok je raskomadala telo - navodi se u krivičnoj prijavi i dodaje:

- Šabiznis je navela da svi delovi tela treba da budu u podrumu, a da bi u kombiju trebalo da bude stopalo ili noga.

Detektiv Graf je pitao Šabiznis šta je uradila sa glavom, na šta je odgovorila da je stavila glavu žrtve u crnu kantu i preko nje ćebe.

Šabiznis je optužena za ubistvo iz namere prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena, piše The Sun.

Sudija je u međuvremenu odložio suđenje za 15. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading