PUTINOVU ĆERKU PREVARIO MUŽ, ŠEF RUSIJE MU ODUZEO POLA BOGATSTVA

Autor:

Svet

26.01.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađa ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina Jekaterina Tihonova (31) razvela se od muža i najmlađeg tajkuna u Rusiji Kirila Šamalova (36) jer je saznala da je on vara sa starletom Žanom Volkovom, bruje zapadni mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/InformOverload
Otac i mezimica: Vladimir Putin i Jekaterina Tihonova

Kako ističu, zbog tog skandala je odmah reagovao tata Putin, koji je Šamalovu oduzeo pola bogatstva.

- Šamalov je ženidbom sa Tihonovom dobio 4,3 odsto udela u gasnom i petrohemijskom ruskom gigantu "Sibur", čime je njegovo bogatstvo u prošloj godini uvećano na 1,3 milijarde dolara. Međutim, on je bio prinuđen da se iznenada odrekne svog dela akcija u aprilu prošle godine, čime je izgubio mnogo, a izvori tvrde da ga je na to zbog švrljanja naterao ruski predsednik - piše američki Blumberg, navodeći da je nedugo pre toga, tačnije za Dan zaljubljenih 14. februara, obelodanjeno kako Šamalov ima aferu s atraktivnom Volkovom iako je oženjen još od 2013.

Volkova razotkrila aferu kada je prošle godine za Dan zaljubljenih objavila fotografiju s misterioznim muškarcem, za kog se ispostavilo da je Šamalov

- Starleta je prošle godine na Instagram postavila fotografiju kako pleše sa misterioznim muškarcem, kom je ikonicom smajlija sakrila identitet. To je učinila još nekoliko puta nakon toga sve dok nije objavila fotografiju na kojoj se vidi deo njegovog lica. Odmah je postalo jasno da je u pitanju Šamalov, za kog se do tog trenutka već i iz drugih izvora spekulisalo da vara Putinovu ćerku - objašnjavaju zapadni mediji pozivajući se na svedočenja neimenovanih izvora.

1,3 milijarde dolara bilo bogatstvo Šamalova 2017.

- Šamalov je sve to odbijao da potvrdi i samo otkrio da je bogatstvo izgubio jer nije imao sreće sa jednom investicijom - piše britanski San i navodi kako aferu nije želela da komentariše ni starleta Volkova, koja inače živi u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne piše mu se dobro:

Mnogi su iznenađeni razvojem situacije u Rusiji, navodeći da je afera Putinove mezimice, za koju se čak spekulisalo i da bi mogla da nasledi oca na funkciji šefa Rusije, definitivno afera godine u Federaciji. To je za Zapad posebno sočan detalj, imajući u vidu želju medija da neprestano zadiru u privatni život ruskog lidera.

800 miliona dolara iznosi sada (a možda i manje)

- Možda se sve ovo događa da bi Putinovi zadržali ogromno bogatstvo samo između sebe, ali i da bi ga zaštitili od sankcija EU i Amerike, na čijim su se crnim listama našli mnogi ruski tajkuni, pa i Šamalov - piše San.

Komentari na društvenim mrežama: Taj Šamalov mora da ima muda od čelika kad je ovo uradio

Inače, Jekaterina Tihonova je poznata po tome što se bavila sportskim plesom, a sada vodi sopstveni biznis sa investicijama za Moskovski univerzitet. Putin nikada nije otvoreno potvrdio da mu je ona ćerka, a posebno nije govorio o privatnom životu svojih naslednica.

Interesantno je da su potez Šamalova mnogi korisnici društvenih mreža dočekali sa zaprepašćenjem i komentarima: "Taj Šamalov mora da ima mu*a od čelika kad je ovo uradio" i "Trebalo bi da zahvaljuje bogu što je još živ i slobodan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading