NOSTRADAMUS JE OVOJ ZEMLJI PREDVIDEO "SUDNJI DAN"! Da li novom PRETNJOM Putin ostvaruje jezivo proročanstvo?

Autor:

Svet

25.09.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku povišenih tenzija i delimične mobilizacije u Rusiji neki britanski mediji opet su se okrenuli čuvenom francuskom proroku.

NOSTRADAMUS JE OVOJ ZEMLJI PREDVIDEO "SUDNJI DAN"! Da li novom PRETNJOM Putin ostvaruje jezivo proročanstvo?

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Wikipedia/Dr Niel, Laurent Lecrène-Labbey

Govor ruskog predsednika Vladimira Putina u kojem spominje da je Rusija spremna da upotrebi svoj nuklearni arsenal u slučaju da bude ugrožena odjeknuo je na Zapadu i ponovo podstakao priču o Trećem svetskom ratu.

U jeku povišenih tenzija i delimične mobilizacije u Rusiji, neki britanski mediji opet su se okrenuli čuvenom francuskom astrologu Nostradamusu koji je prorekao rat u Evropi 2022. godine. Naravno, kada je ruski napad na Ukrajinu počeo 24. februara mnogi su taj sukob videli kao rat o kojem je prorok pisao davne 1555. godine u zloglasnoj knjizi Proročanstva koja sadrži ukupno 942 prognoze.

Međutim, nova panika dovela je do toga da se neki zapitaju da li Evropu tek čeka pravi rat do kraja ove godine, posebno ako se ima u vidu da je Nostradamus prorekao invaziju na Francusku sa istoka, piše Objektiv.

- Plavoglavi će naneti beloglavima štetu u tolikom stepenu, koliko će Francuska biti dobra prema obe strane - glase reči proročanstva za koje se početkom godine mislilo da se odnose na proleće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

 

Pošto niko nije napao Francusku, tabloid Dejli star je objavio teoriju da ovo poprilično nejasno predviđanje može da se odnosi na Treći svetski rat.

Ipak navode da je to malo verovatno, barem na osnovu procena britanskog vojnog analitičara Entonija Glisa.

- To su samo pretnje, pretnje, pretnje. Putin je čovek KGB-a i pretnje su bile zalog KGB-a u trgovini, oni su u tome majstori - kazao je Glis za Dejli star.

Stručnjak mogućnost upotrebe taktičkog nuklearnog naoružanja u Ukrajini takođe ne smatra realnom.

On ne može da izvede nuklearni napad u toj oblasti jer ne možete slati svoje vojnike na radioaktivnu teritoriju – naveo je on.

Glis je takođe rekao da bi radioaktivni vetar uništio sve ono što Putin tvrdi da želi da zauzme.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading