BAHANALIJE BLUDNOG BAJDENOVOG SINA: Goli vodeni tobogan i prostitutke u iznajmljenoj vili u Malibuu! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.09.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divlji i neodgovorni život sina Džoa Bajdena, Hantera, isplivava na površinu. Njegovo najnovije izdanje obelodanio je časopis Dejli Mejl.

BAHANALIJE BLUDNOG BAJDENOVOG SINA: Goli vodeni tobogan i prostitutke u iznajmljenoj vili u Malibuu! (VIDEO)

Foto: Tviter printscreen

Na snimku koji je objavio britanski Dejli Mejl, Hanter Bajden je potpuno go, ponašajući se kao dete u zabavnom parku koje se vozi niz tobogan i igra, ali sa prostitutkama.

Video je zapravo najnoviji pronalazak iz riznice blaga koje sadrži Hanterov laptop, iz kog isplivava postepeno sve više tajni i skandaloznih informacija.

Kako prenosi Dejli mejl, snimak je iz 2018. kada je „pozivao prostitutke na svoje divlje zabave u bazenu i čak je napravio jednu fotografiju na kojoj se vide dve animir dame u ​​hidromasažnoj kadi sa teglom marihuane u blizini“.

- U jednom trenutku, Bajden skida pantalone i penje se uz stepenice do vrha tobogana praćen zvukom kikotanja žena, a zatim se spušta u bazen sa potpunom prednjom golotinjom koja je zamagljena iz ljubaznosti prema čitaocima - piše u britanskom časopisu.

Interesantno je to što je nedavno, tačnije u nedelju, predsednik Džo Bajden rekao za CBS da je njegov sin među „najpametnijim“ ljudima koje poznaje i da nije video nikakvu aktivnost njegovog sina koja bi mogla da ugrozi predsednika ili američki narod.

- Iako svakako nije tako slikovit kao drugi video snimci sa „laptop-a iz pakla“ koji prikazuju golotinju, tešku upotrebu droge i eksplicitne seksualne aktivnosti sa prostitutkama, drži Hantera Bajdena na naslovnim stranama u vreme kada se pitanja i dalje kovitlaju o njegovom mračnom stranom poslovne poslove koji bi mogli biti problematični za njegovog oca i Demokratsku stranku, koja čini sve da zadrži svoju jednopartijsku vladajuću većinu u predstojećim poluizborima - ocenjuje Biz Pac Reviev pišući o ovoj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Podesen

25.09.2022 13:43

Na tatu se denuo.

Tole

01.10.2022 18:12

Kakav otac takav sin. DEBILI. ispod kruške nema jabuka već kruške