PRINC VILIJAM ĆE USKORO ZAMENITI KRALJA ČARLSA: Vračara gledala u špargle i videla brze promene na Britanskom tronu

Autor:

Svet

19.09.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna britanska vračara koja je ranije predvidela kraljičinu smrt ranije ove godine tvrdi da je ima predosećaj o postupcima kralja Čarlsa III.

PRINC VILIJAM ĆE USKORO ZAMENITI KRALJA ČARLSA: Vračara gledala u špargle i videla brze promene na Britanskom tronu

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam s decom

Iako su se mnogi Britanci borili da se naviknu na život bez kraljice, Džemima Pekington je očigledno bila spremnija za smrt Elizabete nakon što su njene špargle ranije ovog meseca formirale oblik slomljene krune. Ona baca špargle u vazduh i tumači kako padnu, pa je, kada je ranije ove godine videla slomljenu krunu, znala da je nešto loše na putu.

„Špargle su formirale krunu sa nekim odlomljenim što mi je nagovestilo da će doći do velike kraljevske tuge“, priseća se ona.

„Kada sam videla slike kraljice koja dočekuje Liz Tras, primetila sam koliko je krhko izgledala i rekla sam svom prijatelju 'neće proći još dugo'.

Ona takođe tvrdi da je predvidela Bregzit, smrt kraljičinog supruga princa Filipa, zbacivanje Tereze Mej sa mesta premijera i povlačenje Harija i Megan iz kraljevske porodice.

Nakon kraljičine smrti, Pekington je izvela još jedno gatanje iz kojeg je napravila neka zanimljiva predviđanja, uključujući kralja Čarlsa III.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Objasnila je: „Otkad je kraljica umrla pročitala sam i izašle su neke veoma zanimljive stvari. U jednoj formaciji videla sam da koplja prave slovo „A“ koje pokazuje na slovo „E“. Iz ovoga sam ovo protumačila kao da je princeza Ana postala vojvotkinja od Edinburga, što bi bila divna počast njenom ocu sa kojim je bila veoma bliska. Ona je najvredniji član kraljevske porodice i mislim da bi bilo veoma prikladno za nju da nosi titulu vojvotkinje od Edinburga. Koplja takođe sugerišu da će se kralj Čarls povući, zbog svojih godina, i postaviti Vilijama za princa za regenta.“

U narednih dvanaest meseci, predviđa Pekington, princ Vilijam će 'preuzeti mnoge dužnosti kralja' kao princ regent; knez koji vlada umesto nominalnog suverena.

Ne samo da Pekington očekuje da Vilijam preuzme vlast, već takođe tvrdi da je videla da će se Boris Džonson vratiti na vlast kao premijer nakon što je Liz Tras bila na 10. mestu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading