Zelenski se PONOVO oglasio po pitanju POREKLA, odgovorio Lavrovu: Moskva NIJE naučila lekcije iz Drugog svetskog rata!

Autor:

Svet

02.05.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je večeras da izjava ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova da nacistički vođa Adolf Hitler ima jevrejsko poreklo pokazuje da je Moskva ''zaboravila ili nikada nije naučila lekcije iz Drugog svetskog rata''.

Zelenski se PONOVO oglasio po pitanju POREKLA, odgovorio Lavrovu: Moskva NIJE naučila lekcije iz Drugog svetskog rata!

Foto: Tanjug/AP

- Nemam reči...Niko nije čuo nikakvo poricanje ili opravdanje iz Moskve. Sve što imamo odatle je ćutanje, što znači da je rusko rukovodstvo zaboravilo sve lekcije iz Drugog svetskog rata - poručio je Zelenski, prenosi Tanjug.

Prema tekstu intervjua objavljenom na sajtu ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Sergej Lavrov je, na konstataciju novinara da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski smatra da je denacifikacija, što je Moskva odredila kao jedan od ciljeva intervencije u Ukrajini, besmislena i da je Zelenski Jevrejin, odgovorio:

- On iznosi argument: Kakav nacizam može biti kod njih ako je on Jevrejin. Možda grešim, ali Adolf Hitler je takođe imao jevrejsku krv. To apsolutno ništa ne znači. Mudri jevrejski narod kaže da su najvatreniji antisemiti obično Jevreji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Сремац

03.05.2022 06:47

Зеленском и није битно порекло,он је болесна будала.

Odgovori 23 4
Zoran

03.05.2022 09:10

Klosaru jedan

Odgovori 21 3
U srž

22.05.2022 11:39

Pa i ti si Židov pa komanduješ nacistima....