PEVAČ PESMOM DEMOLIRAO POSLANIKA: Vozio mrtav pijan, a onda napravio još veći skandal

Autor:

Svet

03.02.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati ukrajinski pevač, frontmen grupe “Tartak” Oleksandar Položinski posvetio je sarkastičnu pesmu narodnom poslaniku Aleksandru Trzhinu, koji je pokušao da podmiti policajce nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao u alkoholisasnom stanju.

PEVAČ PESMOM DEMOLIRAO POSLANIKA: Vozio mrtav pijan, a onda napravio još veći skandal

Foto: printskrin

On je na fejsbuk profilu napisao kratku i simboličnu pesmu, objasnivši potom da je mislio na bahatog poslanika.

– Pusti me da idem tiho u šumu, kasnije ću razgovarati sa Denisom… A tih 150 možeš uzeti sebi i doći ću kasnije, pa neću biti otpušten – napisao je Položinjski.

Kako prenosi ukrajinski UNIAN, policijaa je 1. februara objavila snimak skandaloznog pokušaja poslanika Aleksandra Truhina da podmiti policajce da bi ga pustili.

Republika

Foto: printskrin

 

Incident se dogodio u avgustu prošle godine kada je Truhin u alkoholisanom stanju izazvaao saobraćajnu nesreću, nakon čega je tvrdio da nije vozio automobil i da nije bio pijan.

Policijski snimak ga je ipak demantovao. Jasno se vidi da je “mrtav pijan” nudio novac policiji i govorio im da ga puste “tiho da ode”, nakon čega mmu je obećao “zahvaalnost i nagradu”, prenosi UNIAN.

Nakon objavljivanja snimka, Truhin je isključen iz stranke Slugaa naroda, a protiv njegaa je pokrenut krivični postupak za davanje mita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading