Uhapšen brat opasnog BOSANSKOG KRIMINALCA

Autor: Republika

Svet

26.04.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Federalne uprave policije danas su u akciji “Escape” uhapsili četiri osobe zbog iznude. Faktor piše da su među uhapšenima Anel Sejfović i Almedin Ćato, obojica odranije dobro poznati policiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uhapšeni odranije poznat policiji

Prema istom izvoru privedeni su i Senad Agušević, zvani Rus, kao i Arman Crnčalo.

Iz FUP-a je ranije potvrđeno da se uhapšeni sumnjiče da su od muškarca iz Sarajeva u prethodnom periodu u više navrata iznuđivali novac i imovinu upućujući mu pri tome ozbiljne pretnje po njegov život, kao i živote bližih članova njegove porodice.

- U sklopu navedenih aktivnosti, a postupajući po Naredbi Općinskog suda Sarajevu, izvršeni su pretresi stambenih objekata i vozila na više lokacija na području općina Novi Grad i Ilidža, kao i dva ugostiteljska objekta, te su lišena slobode četiri osobe iz Sarajeva inicijala A.C. (1997.god.), K.G. (1995. god), A.S. (1987.god) i A.Ć. (1989.god) - stoji u zvaničnoj informaciji iz FUP-a.

Pogledajte snimak hapšenje…

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading