DOSTAVLJAČU HRANE DALA BAKŠIŠ I NAJVIŠU OCENU, A ON SE VRATIO I OPLJAČKAO JE! Haos u Rijeci! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.04.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se jasno vidi kako dostavljač pretražuje kutiju i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari.

DOSTAVLJAČU HRANE DALA BAKŠIŠ I NAJVIŠU OCENU, A ON SE VRATIO I OPLJAČKAO JE! Haos u Rijeci! (VIDEO)

Foto: facebook

Jedna Riječanka doživela je neugodno iskustvo s dostavljačem hrane proteklog četvrtka, kada ju je isti opljačkao nakon što mu je dala bakšiš. Na području Pećina, u svojoj zgradi, preuzela je narudžbinu, izrazila zahvalnost i čak mu dala bakšiš, a potom ga ocenila i najvišom ocenom. Međutim, jutro nakon toga saznala je da je isti dostavljač ukrao njene stvari.

 

 

Prema njenim rečima, dostavljač se vratio nakon samo jednog minuta i pokrao stvari koje su bile na stepeništu. Njegova pljačka nije prošla neopaženo, jer ga je snimila nadzorna kamera postavljena u zgradi. Video snimak pljačke objavio je lokalni riječki portal Fiuman.

Riječanka je iznela detalje događaja, objašnjavajući da je pustila dostavljača u ulaz kako bi preuzela naručeno, dok je ona krenula prema svom stanu. Nakon što je dostavljač krenuo prema izlazu, nije napustio zgradu, već je sačekao ispred ulaza i potom se vratio natrag kako bi pretražio njene stvari koje su bile ispod stepeništa zbog renoviranja.

Na snimku se jasno vidi kako dostavljač pretražuje kutiju i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari. Riječanka je takođe izrazila šok zbog incidenta, ističući da je dan pre dostavljaču dala bakšiš preko aplikacije i ocenila ga najvišom ocenom, ni ne sluteći da će je opljačkati

Ovo neugodno iskustvo istaknulo je važnost nadzornih kamera te podiglo svest o sigurnosti prilikom primanja dostave hrane.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading