BOŠKO OBRADOVIĆ OD BRANA MIĆUNOVIĆA DOBIO ČAK 300.000 EVRA! Kako je preminuli CRNOGORSKI DON pokušao da se umeša u srpsku politiku!

Autor:

Svet

19.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je stajalo u papirima crnogorske službe, odnosno njenom dosiju o Branu Mićunoviću, čovek za vezu između Obradovića i Mićunovića bio je Srđan Nogo.

BOŠKO OBRADOVIĆ OD BRANA MIĆUNOVIĆA DOBIO ČAK 300.000 EVRA! Kako je preminuli CRNOGORSKI DON pokušao da se umeša u srpsku politiku!

Foto: Printscreen

Umro je najkontroverzniji biznismen na Balkanu Brano Mićunović.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović bio ke jedna od najkontraverznijih ličnosti u regionu, dok je za jedne predstavljao "oličenje čojstva i poštenja", drugi su ga nazivali "bogom i batinom" svega na Balkanu.

Za njega se kaže da je bio najzaslužnija osoba za raspad kotorskog klana od kojih su nastavli kavčani i škaljarci i  koji godinama vode rat do istrebljenja. 

Brano Mićunović je pustio bio pipke na celom Balkanu a crnogorske službe su tvrdile da je svojevrmeno dao 300.000 evra pokretu Dveri, na čijem je čelu Boško Obradović.

O ovome je ekskluzivno pisao i Srpski telegraf.

Kako je stajalo u papirima crnogorske službe, odnosno njenom dosiju o Branu Mićunoviću, čovek za vezu između Obradovića i Mićunovića bio je Srđan Nogo, koji se u međuvremenu razišao sa Obradovićem. Kao izvor za ove tvrdnje, naveden je nekadašnji direktor Dveri.

- Prema navodima Slobodana Dimovića, bivšeg direktora Dveri, Branislav Mićunović je tokom 2011, za potrebe finansiranja aktivnosti, pomenutom pokretu ustupio novčanu pozajmicu u iznosu od 300.000 evra, koju su bili u obavezi da vrate u roku od godinu dana, što je i učinjeno tokom 2012. Za realizaciju pomenute transakcije bio je zadužen nekadašnji narodni poslanik Srđan Nogo, koji je u tom periodu obavljao funkciju predsednika Gradskog odbora Dveri u Beogradu - stoji u papirima crnogorske službe, odnosno njenom dosiju o Branu Mićunoviću.

Više o ovom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Ika

19.04.2024 22:40

Čoveka bena, a ko je uzeo pare neka vrati

Petar

19.04.2024 22:41

Opozicija se bavi svim i svacim ne bi li napunila svoje dzepove

Nenad

19.04.2024 22:42

Sve lopov do lopova iz opozicije.

Ana

19.04.2024 22:42

Lepa cifra, nema šta..