"Putuj, plavooki dečače, zvezdama se osmehni"! Gimnazija u Prnjavoru se potresnim rečima oprostila od svog učenika! DAVID UMRO NA PROBI FOLKLORA!

Autor:

Svet

11.04.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gimnazija koju je tinejdžer pohađao, sutra neće imati nastavu.

"Putuj, plavooki dečače, zvezdama se osmehni"! Gimnazija u Prnjavoru se potresnim rečima oprostila od svog učenika! DAVID UMRO NA PROBI FOLKLORA!

Foto: Društvene mreže

Prnjavor je potresla vest o smrti dečaka Davida P. (17), koji je preminuo nakon što mu je sinoć pozlilo na probi folklora, piše Srpskainfo.

 

 

Pozvana je hitna pomoć, ali je uz sve napore medicinskih radnika David je preminuo od srčanog udara.

David je bio učenik 2. razreda prnjavorske Gimnazije i iza sebe je ostavio roditelje i dva brata.

Svi su u šoku zbog njegove prerane smrti, a potresnim rečima od Davida su se oprostili i zaposleni u gimnaziji koju je pohađao.

- Jutros je naš Grad, našu školu i sve nas, učenike i profesore, potresla vest o smrti našeg učenika Davida Petrovića. Želimo da iskažemo duboko i iskreno saučešće porodici i svima koji su ga voleli. Putuj, plavooki dečače, zvezdama se osmehni - stoji u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Gimnazije.

- Zbog tragične smrti našeg učenika Davida Petrovića, sutra, 12.4. u JU Gimnazija Prnjavor neće biti nastave - saopšteno je.

Objavu je komentarisalo više desetina građana, koji su izražavali saučešće porodici zbog tragičnog gubitka.

Podsećamo, pred Osnovnim sudom u Surdulici odložen je glavni pretres na suđenju vaspitačici M.S. iz Vladičinog Hana, protiv koje se vodi postupak zbog krivičnog dela ”napuštanje nemoćnog lica”.

Protiv vaspitačice M.S. pokernut je postupak nakon što se 27. decembra 2022. godine, u vrtiću u Vladičinom Hanu desio nemili događaj kada je dečak D.Đ. (4) progutao žir, usled čega je na kraju tog dan od poslrdica gušenja preminuo u UKC Niš. Više o ovome pročitajte na linku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading