"NAPALI SU PALICAMA I BAKLJAMA FINE MLADIĆE": Detalji brutalnog premlaćivanja u komšiluku

Autor:

Svet

08.04.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci su veče pravo niotkuda okončali u bolnici

"NAPALI SU PALICAMA I BAKLJAMA FINE MLADIĆE": Detalji brutalnog premlaćivanja u komšiluku

Foto: shutterstock

Četiri mladića iz Stoca pretučena su pošto je automobil u kojem su se nalazili najpre izguran sa puta, a onda je usledio napad bejzbol palicama i bakljama, prijavio je jedan od njih.

MUP HNK je saopštio da je M.A. (20) iz Poplašića - Stolac Policijskoj stanici u tom mestu prijavio da je upravljao "mercedesom" magistralnim putem iz Mostara prema Stocu.

Ispričao je da je u mestu Masline - Stolac došlo do udara u zadnji deo njegovog vozila, a udario ih je "golf" nepoznatih registarskih oznaka.

Od udara njegovo vozilo je skrenuto s puta. "Iza 'golfa' su stala još dva vozila, 'BMW' i 'pasat' iz kojih je izašla grupa od oko 10 lica, maskiranih i sa bejzbol palicama, koji lupaju po njegovom vozilu na koje bacaju baklje, nakon čega nasrću na mladiće koji su se skupa s njim nalazila u vozilu, udarajući ih palicama po čitavom telu", precizirali su iz MUP-a HNK.

Napadači su nakon toga pobegli svojim vozilima u nepoznatom pravcu. U policijskom saopštenju se navodi da su četiri pretučena mladića zadobili povrede "neutvrđenog stepena", kao i da im je ukazana pomoć u Domu zdravlja Stolac, nakon čega su sva četvorita upućena na dalje lečenje u Mostar.

Federalni ministar saopštio je ranije da je reč o deci povratnicima i da su u pitanju fini mladići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading