OTAC I SIN IZ CRNE GORE NAPADNUTI U ITALIJI: Snimila ih kamera, ukrali im sat vredan više desetina hiljada evra!

Autor:

Svet

28.03.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od napadača, identifikovan kao maloletni Marokanac, pokušao je da se stopi među prolaznicima kako bi izbegao policiju, a potom je ušao u zgradu ponašajući se kao da se ništa nije desilo.

OTAC I SIN IZ CRNE GORE NAPADNUTI U ITALIJI: Snimila ih kamera, ukrali im sat vredan više desetina hiljada evra!

Foto: facebook-printscreen, shutterstock

Pre nekoliko dana, jedan crnogorski državljanin postao je žrtva pljačke dok je sa svojim sinom šetao ulicama Milana. Prema izveštajima italijanskih medija, trojica razbojnika napala su turistu iz Crne Gore i uspela da mu ukradu sat čija je vrednost procenjena na čak 20.000 evra. Na snimku koji je zabeležen tokom napada vidi se kako lopovi prilaze odostraga, hvataju oca i brzo beže sa plenom. Iako je reakcija žrtava i brza intervencija policije naterala razbojnike da pobegnu, tokom bekstva su izgubili ukradeni sat, koji je kasnije pronašao tridesetogodišnji sin žrtve.

Jedan od napadača, identifikovan kao maloletni Marokanac, pokušao je da se stopi među prolaznicima kako bi izbegao policiju, a potom je ušao u zgradu ponašajući se kao da se ništa nije desilo. Ipak, uprkos svojim naporima, Marokanac je uhapšen, ali je pritom i povredio jednog policajca. Istraga je u toku, dok identitet crnogorskih državljana još uvek nije javno saopšten.

 

 


Ovaj incident baca svetlo na problematiku bezbednosti turista u Milanu i ističe potrebu za pojačanim merama zaštite, kako lokalnih stanovnika tako i posetilaca. Pljačke turista nisu retkost u turističkim destinacijama širom sveta, a ovaj slučaj dodatno naglašava važnost preventivnih mera i efikasnog hvatanja počinilaca kriminala.

Napad na crnogorskog turistu izazvao je ogorčenje javnosti i postavlja pitanje bezbednosti u jednom od najposećenijih gradova u Italiji. Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost turista i građana Milana, te da će počinioci biti adekvatno kažnjeni.

Ovaj događaj takođe naglašava važnost međunarodne saradnje u borbi protiv kriminala, s obzirom da su počinioci razbojstva bili maloletnici iz Maroka, što ukazuje na potrebu za globalnim pristupom rešavanju problema bezbednosti i suzbijanja kriminala među mladima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading