POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšen Budvanin (25) zbog trgovine drogom!

Autor:

Svet

07.03.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija oduzela više komada pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje.

POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšen Budvanin (25) zbog trgovine drogom!

Foto: MUP

Droga

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva su, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice I.I. (25) iz Budve. Ova akcija deo je mera usmerenih ka suzbijanju ulične prodaje opojnih droga, a rezultirala je lišenjem slobode I.I. zbog pomenutog krivičnog dela.

Priveden osumnjičeni za uličnu prodaju opojnih droga

I.I. (25) iz Budve je priveden nakon izvršenog pretresa stana i drugih prostorija koje koristi. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, gde će se nastaviti procesuiranje ovog slučaja.

- Policija je tokom pretresa navedenih prostorija pronašla i oduzela više komada pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 162 grama, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i mobilni telefon za koji se sumnja da je korišten za iste svrhe- navodi se u saopštenju Uprave policije.


Borba protiv ulične prodaje opojnih droga

Ova akcija predstavlja deo šire strategije borbe protiv ulične prodaje opojnih droga koju sprovode policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Budva. U skladu sa naredbom Višeg suda u Podgorici, preduzimaju se odlučne mere i radnje kako bi se suzbila nezakonita trgovina opojnim drogama na ulicama.

Izvor (Borba.me)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading