NESTALA 14-GODIŠNJA VANJA! - Detalji uznemirujući, veruje se da je u pitanju OTMICA

Autor:

Svet

28.11.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije izdalo je saopštenje povodom nestanka četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske u Skoplju.

NESTALA 14-GODIŠNJA VANJA! - Detalji uznemirujući, veruje se da je u pitanju OTMICA

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

 Vanjini roditelji Zorica i Aleksandar apeluju na sve građane koji imaju informacije o nestanku njihove ćerke da se jave nadležnim organima. Postoji sumnja da je devojčica možda kidnapovana, pa je apel za pomoć građanima još hitniji.


Detalji nestanka



Vanja Gorčevska rođena je 27.11.2009. godine u Skoplju, a nestanak je prijavljen juče ujutru. U trenutku nestanka nosila je crnu jaknu, crne farmerke i bele patike sa braon šarom. Takođe je imala crni školski ranac i telefon marke ajfon.

Visoka je oko 175 centimetara, ima tamno braon kosu, braon oči, proteze na gornjoj i donjoj vilici, kao i mladež na desnoj strani lica.


Apel roditelja



Roditelji Zorica i Aleksandar Gorčevski ne kriju očaj zbog nestanka svoje ćerke i mole sve građane koji imaju bilo kakve informacije da se jave nadležnim organima. Njihova nada je da će se Vanja vratiti kući bezbedno i što pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading