NESREĆNI MLADIĆ POGINUO PRED BRAĆOM: Zajedno radili na gradilištu kada je došlo do STRAVIČNE TRAGEDIJE - muškarac pao čak sa SEDMOG sprata

Autor:

Svet

26.09.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik iz Turske je poginuo naočigled dvojice svoje braće, koji su takođe građevinski radnici.

NESREĆNI MLADIĆ POGINUO PRED BRAĆOM: Zajedno radili na gradilištu kada je došlo do STRAVIČNE TRAGEDIJE - muškarac pao čak sa SEDMOG sprata

Foto: Shutterstock

Državljanin Turske K. Š. (31) poginuo je u trebinjskom naselju Luč padom sa zgrade u izgradnji.

Kako se saznaje, muškarac je na toj zgradi radio kao građevinski radnik.

A do incidenta je došlo kada je radnik pao sa sedmog sprata, odnosno 23 metra visine, preskačući sa balkona na balkon, pričaju očevici ovog nemilog događaja.

Do nesreće je došlo juče, a nesrećni čovek poginuo je naočigled dvojice svoje braće, koji su takođe građevinski radnici, preneli su bh mediji.

Uviđaj je na mestu nesreće izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i, pored pretpostavke da je bio nesrećni slučaj, naložena je obdukcija tela u trebinjskoj Prosekturi, kako bi se utvrdilo da na smrt nisu uticale neke druge okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading