ŽENU OPTUŽIO DA GA JE PREVARILA, PA JE VODIO GOLU PO SELU Udarao je u glavu i vikao: "Zašto si to napravila? Priznaj sve!"

Autor:

Svet

21.09.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz sela u okolini Zagreba je poslek hapšenja pokušavao ubediti istražitelje da je zapravo dobar čovek.

ŽENU OPTUŽIO DA GA JE PREVARILA, PA JE VODIO GOLU PO SELU Udarao je u glavu i vikao: "Zašto si to napravila? Priznaj sve!"

Foto: Shutterstock

Istražni sudija je odredio pritvor ovom nasilniku kako ne bi ponovio ovakvo krivično delo, jer je prema svojoj supruzi, bio je izuzetno nasilan. Udario ju je u glavu, optužujući je da ga je prevarila, i golu je vodio po selu kako bi je svima prokazao kao preljubnicu.

"Zašto si to uradila? Ku...o! Priznaj sve!", vikao je na svoju ženu.

Nakon toga, izvukao ju je golu iz kuće i vodio po selu 

Na kraju je uhapšen i prijavljen zbog porodičnog nasilja, pretnji i nanošenja telesnih povreda. Tužilaštvo je zatražilo pritvor kako ne bi uticao na svedoke, pre svega na svoju žrtvu, i kako ne bi ponovio krivično delo.

Sudija je zaključio da je taj zahtev opravdan, pa je osumnjičeni muškarac odveden u Remetinec. 

Remetinec je zatvor i istražni pritvor koji se nalazi u Zagrebu, Hrvatska. Ovo je mesto gde se pridržavaju i drže osobe koje su optužene za krivična dela ili su osuđene na kaznu zatvora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading