OSTAVILA DETE ZAKLJUČANO U KOLIMA I OTIŠLA U ŠOPING! Devojčica zapomagala u kolima, tražila vodu, dok je majka lagano šetala tržnim centrom

Autor:

Svet

27.06.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek u Splitu video devojčicu zaključanu u automobilu, sa zatvorenim prozorima.

OSTAVILA DETE ZAKLJUČANO U KOLIMA I OTIŠLA U ŠOPING! Devojčica zapomagala u kolima, tražila vodu, dok je majka lagano šetala tržnim centrom

Foto: Facebook/policija zaustavlja Split i pkolica

Deluje neverovatno, ali koliko god da se neke stvari ponavljaju, one ipak ne dopiru do svesti ljudi. Teško da može biti išta važnije od života deteta, ali izgleda da je i pored silnih upozorenja da se deca ne drže zaključana u automobilima na velikim vrućinama, to mnogi nisu uzeli za ozbiljno.

Tako je juče, na društvenim mrežama osvanula priča iz Splita, kada je jedan korisnik Fejsbuka svoje iskustvo podelio u grupi: Policija zaustavlja Split i okolinu.

On navodi da je parkirajući svoj automobil u prizemlju garaže "Citi Mall" u Splitu, video devojčicu zaključanu u automobilu, sa zatvorenim prozorima.

- Vrišti iznutra da je žedna. Čekamo pored auta nekoliko minuta u neverici, ali nema nikoga. Trebao sam da slikam auto, tablice i to javno da objavim. Sreća žena je otišla u Siti i našla mamu koja je bezobzirno obavljala šoping i još pametuje u stilu: Mala nije htela da izađe iz auta - naveo je šokiran Splićanin i dodao:

- Ne volim ovakve roditelje. Nije prikladno ostavljati životinju zaključanu u autu, a kamoli devojčicu sa zatvorenim prozorima u podrumu garaže pune izduvnih gasova“, napisao je taj korisnik u pomenutoj Fejsbuk grupi. Bilo bi normalno da i policija pročita taj status i da u Splitu i okolini zaustavi majku u takvoj vrsti nekontrolisanog šopinga pre nego što dete ostavi u kontrolisanim uslovima. Ovog puta stvar su spasli savesni ljudi, o drugačijem scenariju ne želimo ni da razmišljamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Iv

27.06.2023 16:49

To nije majka….nego jedna obicna glupaca koju treba zatvoriti u auto i ostaviti na 40 stepeni par sati, naravno bez vode…pa joj nikad vise ne bi palo na pamet da ostavi dijete samo u zakljucanom autu…