OGLASIO SE DODIK POVODOM TRAGEDIJE U LAKTAŠIMA: Osuđujem SVE one koji su delili snimak! (FOTO)

Autor:

Svet

30.10.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da tragedija u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život

OGLASIO SE DODIK POVODOM TRAGEDIJE U LAKTAŠIMA: Osuđujem SVE one koji su delili snimak! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Milorad Dodik na meti Sjedinjenih Država

On je takođe dodao da treba da se poštuje i tuđe dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mestu i najavio izmene zakona koje se tiču ugrožavanja drugih osoba internet nasiljem.

On je osudio sve koji su snimili i objavili snimak.

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Laktaša Mladen Dulić izvršio je juče samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o mladiću koji je ismavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se u Mahovljanima. Tragedija se dogodila juče. Mladić je sa roditeljima živeo u Laktašima.

- Oni su, kao i on, divni ljudi. To dete je imalo 22 godine. Radio je na par mesta i uvek se borio i išao dalje. Nije bio od onih što čekaju da im neko nešto da - kažu oni koji su poznavali mladića.

Policija uhapsila radnika benzinske pumpe koji je snimao mladića iz Laktaša koji je kasnije izvršio samoubistvo Mladen Dulić će biti sahranjen danas na gradskom groblju u Laktašima.

Podsetimo, nakon tragičnog događaja koji je pogodio region, tim povodom , oglasila se Biljana, majka nastradalog mladića:

- Imati živu i zdravu decu, znači imati sve. Jer to je jedina sreća - napisala je skrhana majka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading