OBJAVA MAJKE MLADIĆA IZ LAKTAŠA SLAMA SRCA: Njegovo srce nije moglo da podnese takvu podlost!

Autor:

Svet

30.10.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, te da su policajci preduzeli mere i radnje iz njihove nadležnosti.

OBJAVA MAJKE MLADIĆA IZ LAKTAŠA SLAMA SRCA: Njegovo srce nije moglo da podnese takvu podlost!

Foto: Printscreen/Twitter

Samoubistvo Mladena Dulića

- Duša jedna neiskvarena. Koga god bi pitali za to dete u Laktašima rekao bi isto što i ja - ispričala je potrešena devojka koja je poznavala mladića koji je ponižen i ismejan na razgovoru za posao nakon čega je postao žrtva sajber nasilja koje nije mogao da izdrži i oduzeo je sebi život, prenosi Kurir.

Sagovornica kaže da je Mladen Dulić (22) bio za mladić za primer - nije pušio, ni pio, niti ikoga u životu uvredio.

Republika

Foto: Printscreen

Mladen Dulić, momak koji je postao žrtva sajber nasilja

- Uvek je bio vedar i nasmejan. Imao poštovanje prema svakome. Ovo nije zaslužio, niti njegova porodica. Njegovo nevino i neiskvareno srce ovakve podle ljude nije moglo da podnese - kaže ona.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se u Mahovljanima. Tragedija se dogodila juče. Mladić je sa roditeljima živeo u Laktašima.

- Oni su, kao i on, divni ljudi. To dete je imalo 22 godine. Radio je na par mesta i uvek se borio i išao dalje. Nije bio od onih što čekaju da im neko nešto da - kažu oni koji su poznavali mladića.

Njegova majka Biljana oglasila se potresnim statusom nakon užasnog događaja na društvenim mrežama.

- Imati živu i zdravu decu, znači imati sve. Jer to je jedina sreća - napisala je skrhana majka.

Foto: Printscreen/Facebook

Objava majke Mladena Dulića, momka koji je postao žrtva sajber nasilja

Mladen Dulić (22), mladić iz Laktaša, izvršio je samoubistvo, nakon što, kako se navodi na društvenim mrežama, nije mogao da istrpi pritisak javnosti zbog ismevanja koje je pretrpeo na razgovoru za posao.

- Jedan vredni dečak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se delio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mesto, gde ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odleteti u raj, da mu se povređena dečja duša smiri… Mladen Dulić (dečak sa snimka), je danas zauvek otišao, a samo je tražio posao - navedeno je na Fejsbuk statusu.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lunja

30.10.2022 18:33

Neka nam je svima Bog u pomoci...Dozvolili smo da postanemo toliko bahati i zli da ne prepoznajemo dobro u ljudima. Vazan je samo broj pregleda. Neki od nas su odavno zreli za psihijatrijski pregled...Nemam ni jedan profil na nikakvim tzv. "drustvenim"mrezama, niti cu ikad,a toplo preporucujem da ih svi zatvorite i pogledate svoje komsije, rodbinu, prolaznike i decake i devojcice koji su tek zakoracili u zivot...