U BUDVI POKUŠALI ČOVEKU DA NAPLATE 777 KESA I OTMU 40 evra! Dobro otvorite oči i gledajte račune! (FOTO)

Autor:

Svet

26.07.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Budvi čoveku u marketu umalo nisu ukrali 40 evra i to na kesama.

U BUDVI POKUŠALI ČOVEKU DA NAPLATE 777 KESA I OTMU 40 evra! Dobro otvorite oči i gledajte račune! (FOTO)

Foto: Printskrin/Facebook/Aleksei Bel

Ovogodišnju turističku sezonu u Crnoj Gori obeležio je drastičan pad broja turista, ali i preveliki skok cena, čak toliki, da je i premijer Dritan Abazović rekao da "Crna Gora to do sada nije videla".

Međutim, osim što i one malobrojne turiste "deru" sa cenama gde god da se nađu, veoma lako vam se može desiti i da vas, ako dobro ne pogledate račun, na crnogororskm primorju pokradu i u prodavnicama.

To upozorenje je izašlo i što je najbitnije dokumentovano na Fejsbuk stranici "Черногорир" na kojoj Rusi razmenjuju svoja iskustva o životu u Crnoj Gori.

Tu se može videti i račun iz jednog marketa iz Budve, kako kažu nalazi se kod pijace, gde je prodavačica bez problema jednom Rusu otkucala 777 kesa i pokušala da ih naplati blizu 40 evra.

Račun uz upozorenje muškarca možete pogletati ovde. 

- Poznavajući karakter domaćih kasira uvek proveravati račun, ali ovde su stvarno iznenadili. Zaista mi ovolike kese ne trebaju - piše u objavi.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading