Hrvatica se porodila, pa bacila novorođenče! Policija reanimirala bebu, umrla u bolnici! (FOTO)

Autor:

Svet

17.06.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarska policija navodi kako se pretpostavlja da se porodila u Mađarskoj.

Hrvatica se porodila, pa bacila novorođenče! Policija reanimirala bebu, umrla u bolnici! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mađarska policija objavila je detalje stravičnog događaja koji se dogodio u blizini hrvatsko-mađarske granice.

Naime, hrvatska državljanka koja se porodila u Mađarskoj ostavila je novorođenče u jednom od vinograda u blizini granice. Porodilja je potom prevezena u bolnicu u Osijeku.

Policija ove države je uz pomoć hrvatskih kolega pronašla novorođenče. Lekari su uspeli da održe bebu u životu do dolaska hitne pomoći.

Novorođenče je nakon toga helikopterom prevezeno u bolnicu, ali je u bolnici nažalost preminulo.

Mađarsa policija je u objavi na Fejsbuku napisala kako je ovo najgori deo posla koji obavljaju.

- Uopšteno govoreći, pokazujemo vam raznolikost i zanimljivu stranu rada policije. Ali sada pišemo o priči koja ilustruje najteži, najmračniji deo. Što je neverovatno iscrpljujuće ne samo fizički već i psihički. Pogotovo kada uz svu tu borbu i odlučnost na kraju izgubimo - piše u objavi.

Foto: Printscreen/Facebook/Magyar Rendőrség

 

- Tridesetjednogodišnja žena sa hrvatskim državljanstvom, koja je dete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu, verovatno dan ranije, prebačena je u bolnicu u Seku. Uprkos oprečnim informacijama, naše kolege i hrvatske suorganizacije znale su gde da traže novorođenče. Zahvaljujući velikoj sreći i odlučnosti naših policajaca, napuštena beba je na vreme pronađena, koju je na licu mesta stabilizovala naša koleginica sa diplomom prve pomoći. Nakon lečenja, novorođenče je uz pomoć spasilačkog helikoptera prevezeno u bolnicu, ali je i pored svih medicinskih napora kasnije preminulo.-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading