ĐOKOVIĆ IDE U PENZIJU? Novak ŠOKIRAO javnost - ostavlja tenis i prelazi na DRUGI SPORT!

Autor:

Sport

08.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti od najboljeg igrača u istoriji.

ĐOKOVIĆ IDE U PENZIJU? Novak ŠOKIRAO javnost - ostavlja tenis i prelazi na DRUGI SPORT!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale US opena, gde će večeras, od 21 sat, igrati svoj duel protiv Amerikanca Bena Šeltona.

Pokušaće Nole da porazi domaću uzdanicu, sa kojom nikada pre nije igrao, a da onda u nedelju, u velikom finalu, savlada Karlosa Alkaraza ili Danila Medvedeva, i tako osvoji 24 gren slem trofej u svojoj karijeri.

Međutim, po završetku turnira, dok svi ostali budu igrali tenis, najbolji u istoriji će se, makar na kratko, prebaciti na drugi sport. Naime, Nole će učestvovati na prestižnom Rajder Kupu u Rimu, koji se održava krajem ovog meseca. Ovaj golf turnir u glavnom gradu Italije okuplja brojne sportske zvezde i obećava spektakularne trenutke na terenu.

Rajder Kup, koji počinje 27. septembra, obećava uzbuđenje i zabavu za sve ljubitelje sporta. Đoković će učestvovati u egzibicionom delu ovog prestižnog događaja, i to dva dana pre zvaničnog početka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryder Cup (@therydercup)

- Jedva čekam da igram u Rimu i doživim neverovatnu atmosferu Rajder Kupa - izjavio je Đoković, koji će igrati u istom timu kao i Karlos Sajns, koji vozi za Ferari u Formuli 1, Andrej Ševčenko, nekadašnji fudbaler, a sada trener, odnosno Geret Bejl, verovatno najbolji velški sportista u istoriji.

Jasno je da Nole i dalje ne planira u penziju, gotovo sigurno ne pre kraja sledeće sezone, a da li je ovaj Rajder kup možda najava njegove nove profesije, ostaje da se vidi. Nema sumnje, bio bi dobar i u golfu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading