REĐAJU SE ŠOKOVI NA US OPENU! Srbija NEOČEKIVANO ostala bez jednog PREDSTAVNIKA! Veliko IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

29.08.2023

00:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo poslednjeg grend slema u sezoni, pošto je izgubio od Huana Pabla Variljasa iz Perua rezultatom 1:3 (6:1, 5:7, 5:7, 4:6).

REĐAJU SE ŠOKOVI NA US OPENU! Srbija NEOČEKIVANO ostala bez jednog PREDSTAVNIKA! Veliko IZNENAĐENJE!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Miomir je bio favorit protiv Peuranca, što zbog boljeg plasmana na ATP listi (Kecmanović 46, Variljas 94.), što zbog prethodnih igara na američkom tlu, ali Srbin je iznenada već u prvoj rundi eliminisan s US Opena!

Iako je otvorio sjajno meč i u prvom setu počistio Huan Pabla, Miša je neočekivano stao i naredna tri seta prepustio svom protivniku.

Dominantnost u uvodnom periodu, Kecmanović je potvrdio čak s tri brejka, u trećem, petom i sedmom gemu, za na kraju ubedljivih 6:1.

Usledilo je potom pomračenje u igri Miomira, a drugi set je obilovao brejkovima, viđeno ih je čak pet. Do prva dva je došao Peruanac, u trećem i petom poenu, poveo s ogromnih 4:1, ali se Srbin nije predavao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Huan Pablo Variljas

U osmom i desetom gemu, Kecmanović je vratio oba brejka i izjednačio na 5:5, ali već u jedanaestom ponovo izgubio servis, te je Huan Pablo Variljas opet poveo 6:5, da bi zatim iskoristio prednost i slavio 7:5, izjednačivši na 1:1 u setovima.

Dobro je Miša krenuo u trećem setu, brejkom u drugom gemu i iskorišćenim servisom, brzo stigao do 3:0, ali je Variljas u petom openu smanjio na 3:2, a onda u 11. ponovo iznenadio Srbina za vođstvo 6:5. Naredni servis sigurno je realizovao, za identičnih 7:5 i potpuni rezultatski preokret i 1:2 u setovima!

Indisponirani Srbin dozvolio je Peruancu da ga brejkne već u prvom gemu četvrtog seta, pa je sigurno Huan Pablo Variljas priveo meč kraju i s 6:4 prošao u narednu rundu.

Tamo će igrati protiv devetog nosioca Amerikanca Tejlora Frica koji je s maksimalnih 3:0 bio bolji od zemljaka Stiva Džonsona.

Sa druge strane, Kecmanović je nastavio s očajnim rezultatima u SAD ove godine, jer je i na Mastersu u Sinsinatiju prošle nedelje ispao već na startu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading