BRAVO, DUCI: Lajović POBEDIO u Buenos Ajresu!

Autor:

Sport

14.02.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak meč i trijumf za Ducija

BRAVO, DUCI: Lajović POBEDIO u Buenos Ajresu!

Foto: Starsport

Dušan Lajović


Srpski teniser Dušan Lajović pokazao je izuzetnu igru u meču protiv Čileanca Alehandra Tabila, plasiravši se u četvrtfinale ATP turnira u Buenos Ajresu rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 6:1). 

Lajović je demonstrirao svoju agresivnost od samog početka meča, uspevajući da oduzme servis protivniku već u trećem gemu prvog seta. Nastavio je da čuva stečenu prednost sigurnom igrom do kraja seta.

 

 


Preokret u drugom setu

U drugom delu meča, Lajović nije uspeo da zadrži isti nivo igre kao u prvom setu, dozvoljavajući Tabilu da bez većih poteškoća dođe do brejka u četvrtom i šestom gemu. Čileanac je uspeo da izjednači rezultat u setovima nakon što je uspešno potvrdio brejk servisom.

Odlučujuća treća deonica

U trećem setu, slično kao i Lajoviću u prethodnom, Tabilu je nedostajala agresivnost, što je srpski teniser iskoristio da ostvari dva brejka u drugom i šestom gemu. Nakon 96 minuta borbe, Lajović je uspeo da servira za pobedu u meču.

Lajović će se u borbi za polufinale suočiti sa boljim iz meča Argentinaca Fakunda Dijaza Akoste i Fransiska Serundola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading