SJAJNE VESTI ZA NOVAKA! Alkaraz ŠOKIRAO odlukom! Ovo od Španca NISMO očekivali!

Autor:

Sport

24.12.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser otkrio planove za Novu godinu.

SJAJNE VESTI ZA NOVAKA! Alkaraz ŠOKIRAO odlukom! Ovo od Španca NISMO očekivali!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa finala Vimbldona

Karlos Alkaras saopštio je svoj plan za početak nove sezone. Španac neće igrati ni na jednom turniru do početka Australijan opena!

Njegov najbolji rezultat u Melburnu je treće kolo, pošto je prošle 2022. godine ispao od Italijana Matee Beretinija u maratonskom meču od pet setova 2:3 (2:6, 6:7, 6:4, 6:2, 6:7).

Posle takmičenja u Australiji, uslediće dvonedeljna pauza, a potom će momak iz Mursije igrati u Buenos Ajresu gde brani titulu.

Ostaće i nakon takmičenja u prestonici Argentine, "Karlitos" u Južnoj Americi, pošto će drugi teniser sveta učestvovati u Rio de Žaneiru, na turniru gde je prošle sezone izgubio u finalu od Kamerona Norija iz Velike Britanije, kojeg je, ipak, dobio na već pomenutom Buenos Ajresu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Uslediće, zatim, odlazak u Sjedinjene Američke Države, gde ga Alkaraza čeka učešće na Mastersu u Indijan Velsu, koji je u godini na izmaju osvojio ubedljivom pobedom nad Danilom Medvedevim iz Rusije u finalu, rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:2).

Kao i uvek, po završetku Indijan Velsa, ide Masters u Majamiju. Tako izgleda trenutni plan Karlosa Alkaraza, a za ono što sledi posle Majamija ostaje da se vidi.

Nema sumnje da će ovo biti sjajna vest za Novaka Đokovića, pošto španski teniser neće osvajati bodove do imati priliku da dodatno uveća prednost pred prvi grend slem u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading