SKANDAL U LONDONU! Huligani UPALI na teren! Prekinut meč Novakovog VELIKOG prijatelja! Oglasili se organizatori Vimbldona!

Autor:

Sport

05.07.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad sistema na Vimbldonu se nastavlja.

SKANDAL U LONDONU! Huligani UPALI na teren! Prekinut meč Novakovog VELIKOG prijatelja! Oglasili se organizatori Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Posle katastrofalne pometnje izazvane velikim pljuskovima, u duelu između Bugarina Grigora Dimitrova i Japanca Šo Šimabukuro viđen je i navijački skandal!

Naime, na teren broj 18 na kome su snage odmerili 24. i 162. teniser sveta, upala su dvojica navijača i pre kiše prekinula njihov okršaj! 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Foto: Tanjug/AP

 

Huligani su istrčali pravo na teren, a pre nego što je obezbeđenje stiglo da reaguje dvojica demonstranata su ispalili konfete i meč je pri vođstvu Novakovog velikog prijatelja morao da bude prekinut.

Evo kako se dogodio taj incident u Londonu:

 U međuvremenu su se oglasili organizatori trećeg grend slema i otkrili da su dvojica izgrednika uhapšena.

- Zbog incidenta na terenu 18 dvojica pojedinaca su uhapšena pod sumnjom da su neovlašćeno upali na posed i da su izvršili krivično delo. Te osobe su sada uklonjene sa kompleksa Vimbldona. Igra na terenu je privremeno stopirana, a meč je nastavljen nakon prekida izazvanog kišom - stoji u saopštenju Vimbdlona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading