FEDERER I NADAL ĆE PUĆI OD MUKE: Srbija hladi šampanjac - FENOMENALNA VEST za Đokovića!

Autor:

Sport

19.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac i Španac o ovome mogu samo da sanjaju.

FEDERER I NADAL ĆE PUĆI OD MUKE: Srbija hladi šampanjac - FENOMENALNA VEST za Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa popularnim "kupom musketara"

Prvi reket sveta Novak Đoković osvojio je 23. grend slem titulu na Rolan Garosu, a Nole se nalazi na dva koraka od vanserijskog podviga - nezapamćenog u muškom tenisu u Open eri.

Reč je o tzv. kalendarskom slemu, preciznije objedinjavanju sva letiri pehara sa najvećih turnira u jednoj sezoni. Srbin u džepu već ima trofej namenjen šampionu Australijan opena i popularni "kup musketara", a od 3. jula kreće Vimbldon, na kome Novak brani prošlogodišnji pehar.

Sudeći po kvotama kladionica, Đoković je apsolutni favorit da se ponovo raduje na londonskoj travi, a kvota na njega kreće se od 1,60 do 1,70. Drugi je Španac Karlos Alkaras, ali sa višstruko manjim izgledima, budući da njegovo slavlje u Londonu plaća najmanje četvorostruko.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Federer i Nadal

Slična je "priča" i za Njujork, mada je tu kvota na srpskog asa nešto preko 2, dok je na igrača sa Pirineja između 3,50 i 4. Trijumf ostalih tenisera se kotira znatno više, a ohrabrujuća vest za srpske navijače glasi da "bukmejkeri" veruju u njihovog miljenika, a poznato je da oni retko greše...

Podsetimo da je Nole u finalu Otvorenog prvenstva Francuske deklasirao Kaspera Ruda, u Melburnu je bio uspešniji od Cicipasa, pa se postavlja pitanje ko uopšte može da zadrži zahuktalog velikana, posebno kada se igra na tri dobijena seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading