OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Novak napravio ŠOU na terenu! Đoković SLAVIO i pevao na stranom jeziku! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta izašao u susret Argentincima i oduševio.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Novak napravio ŠOU na terenu! Đoković SLAVIO i pevao na stranom jeziku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Ubedljivom igrom u finalu Rolan Garosa, Novak Đoković je preslišao Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:0 i došao do istorijskog 23. grend slema u karijeri.

Time je srpski teniser postao apsolutni rekorder, pretekavši Španca Rafaela Nadala, koji je i dalje na 22 titule sa četiri najveća ATP turnira.

Imao je mnogo razloga za zadovoljstvo Nole, čak je izašao u susret argentinskim medijima posle meča.

Oni su ga zamolili da na španskom jeziku otpeva dobro poznatu pesmu koju Argentinci obično posvećuju njihovim božanstvima Lionelu Mesiju i Dijegu Armandu Maradoni.

Istina, Đoković je to uradio u nešto izmenjenom izdanju, ali je na kraju poslao poruku svim ljudima iz latinske Amerike.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Sledeći izazov za prvog srpskog asa biće takmičenje na Vimbldonu, koji je osvajao sedam put.

Nole brani titulu osvojenu prošle godine, kada je grend slem ostao upamćen kao istorijski, budući da se prvi put na njemu nisu dodeljivali bodovi.

Inače, iza Đokovića i Rafe, na listi rekordera sa grend slem titula daleko su ostali Rodžer Federer (20), Pit Sampras (14), Bjern Bjorg (11)...

Srbinu se u Londonu pruža prilika da prestigne rekord Kris Evert po broju uzastopnih finala na grend slemovima, pošto je u Parizu izjednačio njeno dostignuće i sada imaju po 34 učešća u borbi za pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading