ĐOKOVIĆEVO SAMOUNIŠTENJE: Novak na NESTVARAN način ostao bez pobede!

Autor:

Sport

14.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je imao sve u svojim rukama.

ĐOKOVIĆEVO SAMOUNIŠTENJE: Novak na NESTVARAN način ostao bez pobede!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, i dalje prvi teniser sveta po ATP listi, igra trenutno meč trećeg kola Mastersa u Rimu, a njegov susret sa Grigorom Dimitrovim možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Srbin je na sjajan način odigrao prvi set, ako se izuzme prvi gem u kom je odmah pretrpeo brejk, pa je rutinski uspeo da dođe do osvajanja istog, rezultatom 6:4.

Na isti način je nastavljen i drugi set, Đoković je stigao do brejka prednosti, pretio je da oduzme još jednom servis rivalu, nije uspeo, a zatim je usledio hladan tuš. Novak je vodio sa 4:2 u drugom setu, bio je na korak do pobede, ali je iz neobjašnjivih razloga stao, uspeo da izgubi čak 12 poena zaredom, čime je Bugarinu omogućio da osvoji četiri gema u nizu i da sa 6:4 stigne do poravnanja u setovima.

Gotovo je neshvatljivo da je naš as na ovaj način uspeo da prokocka sigurno pobedu u ovom duelu, mada se mora priznati da ulogu u tome ima i stanje terena, koje je trenutno katastrofalno, kao i to što je u finišu ovog dela igre sreća bila na strani bugarskog igrača.

Sada je Đoković sebi dodatno otežao posao, nije uspeo da završi posao u dva seta, što će mu sigurno predstavljati problem u nastavku turnira, ukoliko uspe da savlada neugodnog rivala.

Pobednik ovog meča će se u osmini finala sastati sa boljim iz duela u kom igraju Kameron Nori i Marton Fučovič.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading