CELA SRBIJA ČEKA OVO! Poznato kada Đoković igra protiv velikog prijatelja! Navijači OGORČENI na organizatore!

Autor:

Sport

14.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sastaje se protiv Grigora Dimitrova u 3. kolu Mastersa u Rimu.

CELA SRBIJA ČEKA OVO! Poznato kada Đoković igra protiv velikog prijatelja! Navijači OGORČENI na organizatore!

Foto: Tanjug/AP

Posle dugog odlaganja, organizatori Mastersa u Rimu odlučili su da Nole igra svoj meč trećeg kola Mastersa u Rimu u nedelju popodne, saopšteno je iz italijanske prestonice.

Okršaj Novaka Đokovića i Bugarina Grigora Dimitrova, koji je postavljen za 26. nosica, poslednji je u dnevnom programu i startuje kada budu završena prethodna dva. Budući da program počinje u 11 časova, Noleta bi trebalo očekivati na terenu oko 15 časova.

Pre njih će na teren dame, tačnije Čehinja Karolina Muhova protiv Italijanke Kamile Đorđi, odnosno, prva igračica WTA liste Iga Švjontek iz Poljske koja se sastaje sa Ukrajinkom Lesijom Tsurenko. 

Podsetimo, Nole je u drugoj rundi pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju (7.6, 6:2), a Dimitrov je savladao Stena Vavrinku iz Švajcarske takođe u dva seta (6:4, 7:6). Pobednik duela velikih prijatelja, Srbina i Bugarina igraće u 4. kolu protiv boljeg iz duela Martin Fučović (Mađarska) - Kamerun Nori (Velika Britanija).

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov i Novak Đoković

Novak u Rimu brani titulu, jer je prošle godine u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:0.

Obzirom da je na prethodnom meču sa tribina imao podršku Žozea Murinja, očekuje se da će portugalski stručnjak i danas bodriti srpskog asa, dok će kasnije predvoditi Romu na gostovanju Bolonji. Posebni je odao priznanje Noletu na ćirilici, što je naročito obradovalo fanove prvog reketa sveta. Nema sumnje da će i nešto oko 15 časova biti poznatih faca na Đokovićevom duelu.

Najbolji teniser Srbije je do sada 11 puta u karijeri igrao protiv Grigora Dimitrova i čak u 10 mečeva izlazio kao pobednik. Jedini poraz od Bugarina, Nole je doživeo na Mastersu u Madridu 2013. godine sa 1:2. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading