Skandal u Londonu! Novaku OVO ne bi oprostili: Kirjos prekršio jedno od OSNOVNIH PRAVILA Vimbldona, a Britanci ĆUTE! (FOTO)

Autor:

Sport

06.07.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac ne prestaje sa gafovima.

Skandal u Londonu! Novaku OVO ne bi oprostili: Kirjos prekršio jedno od OSNOVNIH PRAVILA Vimbldona, a Britanci ĆUTE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Australijanac Nik Kirjos prekršio je jedno od osnovnih pravila Vimbldona, nakon pobede nad Nakašimom i plasmana u četvrtfinale.

Naime, tokom davanja intervjua na terenu australijski teniser je nosio crveni kačket i crne patike, iako je to, po propisima, nedozvoljeno.

Takmičari moraju da budu obučeno u odgovarajuću tenisku odeću koja je skoro potpuno bela - stoji u pravilniku, a izuzeci se tiču samo logoa sponzora na opremi.

Kirjos je upitan da li je on iznad pravila, na šta je kratko odbrusio sa "ne", da bi kasnije obrazložio.

Samo volim da nosim moje Džordanke. Više pažnje za mene. Svaki publicitet je dobar publicitet - kazao je kontroverzni Australijanac.

 

 

Ono što je upečatljivo tiče se činjenice da je izostala sankcija za Kirjosa, a možemo samo da pretpostavio kakva bi bila reakcija Britanaca da je srpski teniser Novak Đoković postupio na ovakav način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading