PREPOTENTNO I NADOBUDNO! ĐOKOVIĆ ME SE PLAŠI?! Reči NABEĐENOG Švajcarca o Novaku ODJEKUJU planetom...

Autor:

Sport

05.02.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Sten Vavrinka rekao je da najviše voli da pobeđuje Novaka Đokovića, od tenisera tzv. velike trojke, kao i da "zna da ga se Srbin plaši".

PREPOTENTNO I NADOBUDNO! ĐOKOVIĆ ME SE PLAŠI?! Reči NABEĐENOG Švajcarca o Novaku ODJEKUJU planetom...

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Švajcarski teniser umeo je da iznenadi Noleta na Grend slemovima, a priznao je da je tokom tih duela uvek imao dodatni motiv.

- Novak je bio jedan od 'velike trojke' s kojim sam najviše voleo da igram. Njegova igra mi je odgovarala, iako me je opobedio više puta nego što mogu da izbrojim. Znam da me se plaši, uglavnom na Grend slemovima - naveo je Vavrinka.

 

 

Švajcarac se prisetio čuvenog meča 2013. godine u Melburnu protiv Novaka Đokovića kada je izgubio u pet setova, da bi mu se sledeće godine revanširao, takođe u četvrtfinalu.

Pre revanša u Australiji mnogo ljudi je govorilo 'Dolazi još jedan epski meč'. Uspeo sam da dođem do petog seta i rekao sebi 'Ovaj put ću uspeti, neću dozvoliti da mi pobegne. Ovo je moje vreme'. To se i dogodilo, što me je odvelo na nivo više u karijeri - dodao je Sten Vavrinka.

Podsetimo da je švajcarski teniser pauzirao duže od godinu dana zbog povrede stopala, a na teren bi trebalo da se vrati u martu, kada će proslaviti 37. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aleksa

05.02.2022 12:17

Gde si ti nabedjeni, a gde je Novak znaš li ? Ili si kao izgubljeno pile... Eeee, šta su kompleksi....