OOO NEEE! KRAJ KARIJERE? Svi su u ŠOKU: Ne znam koliko ću još igrati!

Autor:

Sport

30.01.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je još jedan Australijan open i to bez Novaka Đokovića koga su ranije, tamošnje vlasti, proterali iz Melburna. Na kraju, sa 3:2 u setovima, Rafael Nadal je savladao Danila Medvedeva u finalu i tako došao do 21. Gren slema u karijeri.

OOO NEEE! KRAJ KARIJERE? Svi su u ŠOKU: Ne znam koliko ću još igrati!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Odmah po završetku duela danil Medvedev se obratio na konferenciji za medije, rekavši da ne zna koliko će još igrati tenis:

- Na primer, kada je Rafa servirao i to u petom setu neko je vikao "napred Danile", a hiljadu ljudi ga ućutkuje. Taj zvuk je bio naporan i pun nepoštovanja. Nisam siguran da ću igrati kada budem imao 30 godina. Opet ću reći, kada dečak u meni ode biće teško da igram tenis, tako da ne znam još koliko ću igrati- rekao je Medvedev.

Foto: Printscreen/Twitter/@AustralianOpen

Danil Medvedev

 

On je, ipak, čestitao Nadalu.

- Bio je to sjajan meč, Rafa je igrao na neverovatno nivou. On je vrlo snažan i posle nekoliko sati je pokazao tu istu snagu pa sam se iznenadio. On je takav. Nije igrao šest meseci i posle meča mi je rekao da je malo trenirao pre turnira. Neverovatno. Nemam mnogo za čim da žalim, samo poručujem da ću nastaviti da dajem sve od sebe kako bih jednog dana bio šampion- rekao je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Mrs!

31.01.2022 01:01

Mrs fasisti veleizdajnicki. Zapalicemo sve medije u Srbiji.

Odgovori 16 5
sasa

31.01.2022 06:12

koji ste vi "novinari" postali clickbait retardi

Odgovori 23 7
Jovana

31.01.2022 07:17

E, moj Medvedev, koliko je takve gorčine, nepoštovanja i uvreda Novak progutao! Uostalom, sigurno je da to znaš i da si video i čuo.

Odgovori 26 1
Joj

31.01.2022 11:27

Sine pa pocni i ti da koristis to sto on koristi i sve ok samo morsa tamo da se naguzis ATP ,sponzorima i ostalim mamojebima