"IZAŠAO IZ ORMARA"! Mnogi ga se PLAŠE, INTIMNI SNIMAK mu promenio život, a sada je PRIZNAO: Član sam "LGBTQ+" zajednice!

Autor:

Sport

18.03.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džef Molina nije želeo više da krije.

"IZAŠAO IZ ORMARA"! Mnogi ga se PLAŠE, INTIMNI SNIMAK mu promenio život, a sada je PRIZNAO: Član sam "LGBTQ+" zajednice!

Foto: Tanjug/AP

Džef Molina

Poznati MMA borac koji se takmiči u okviru UFC organizacije, Džef Molina, "izašao je iz ormara" i priznao da je član "LGBTQ+" zajednice.

On je otvoreno rekao da je biseksualac, te je objavom na društvenim mrežama uzburkao javnost.

Molina je tako postao prvi UFC borac ikada koji se javno identifikovao kao član "LGBTQ+" zajednice, a to je uradio pre svega što se relativno skoro u javnosti pojavio njegov intimni video.

On je dugim saopštenjem na svom Tviter nalogu otkrio sve detalje privatnog života, a istakao je i da ne želi da napusti promociju zbog homofobije među navijačima, i da želi da bude poznat po svom radu u oktagonu.

 

 

Molina trenutno ima skor 11-2, a od toga 3-0 u UFC-u, takmičeći se u "muva" kategoriji. Poslednju borbu imao je u junu 2022. godine protiv Žalgasa Žumagulova, a tada je dospeo u centar pažnje javnosti jer se pojavio u šortsu sa duginim bojama.

Posle borbe otvoreno je ušao u sukob sa navijačima koje je nazvao "smešnim" jer nisu reagovali dobro na njegovu opremu. Posle pomenute borbe, Molina je suspendovan od strane Atletske komisije Nevade, uz optužbe da je bio umešan u šemu igara u koju je bio uključen i njegov trener Džejms Krause, koji je navodno radio kao agent za jednu onlajn kladionicu.

Da li će posle svega nastaviti da se bori, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, teško da će neko smeti fizički da ga napadne jer mu se ne sviđa što je član "LGBTQ+" zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading